Grattis!

Idag säger vi Grattis till Jennie som klarade körkortet! Gud så härligt för dig vännen! Måste kännas toppen! Nu har du något att fira ikväll!!!

Liten uppdatering!

Hejhej! Idag har jag varit i skolan ett par timmar. Hade egentligen inte behövt åka upp då vi gick igenom statistik och endast hade 1timme och 20mins lektion! Värdelöst! Sen tappade jag bort en del av mina tågpengar och fick panik! Hittade bara en hundralapp! Som tur var fanns Karin i klassen vid min sida och ryckte ut och lånade mig 12kr så jag skulle kunna köpa biljett. Tåget blev lite försenat så jag kunde sätta mig ner och leta igenom väskan! Så fanns där i min cosmotidning 2 hundralappar!? Hel mysko! Hade bara 200 när jag pkte hemifrån och nu 300! Så de va toppen! Nu på kvällen har vi ätit ädelost kyckling och promenerat med Ruff. Imorgon blir det jobb men först ska jag lämna Ruff vid Albano! Dags för hans operation av armbågslederna. Kommer säkert gå jätte bra men är ändå lite orolig!

Helgen kommer tillbringas i österbybruk och kika på utställning. Kommer inte delta med Ruff som ni förstår. Lördagkvällen blir hemma hos Malin tillsammans med Gävle tjejerna och givetvis Fia och Linda! Kommer bli en superkul kväll! Fia och jag ska även sova över! Blir tjejsnack hela natten!


Klädkoder för bröllop?

Halloj! Först måste jag bara säga att igår hade vi kalas här hemma för D som fyllde 25år :) Mycket trevligt kväll med halva släkten :)

Idag har jag varit på förskolan en snabbisoch lämnat in lönepappren. Råkade även få två jobbdagar nästa vecka vilket är kanon!!! I fikarummet började vi prata om bröllop och klädkoder. Annamaria berättade om DN:s vett&etikett skribent Magdalena Ribbings spalt, där hon nyligen hade fått en fråga som löd:  "våra enda, men tvingande, krav är att ni kommer klädda i helvit mundering och har med er en korg med valfri skaffning och en filt för picknick". Frågan var nu om man kan begära detta av sina gäster, att ta med egen mat och var gränsen går. Detta blev tydligen ett mycket hett ämne på DN och en tydlig generationsfråga som sedan har resulterat i personangrepp. 

Jag tyckte det här var väldigt roligt att läsa och vi pratade om det i fikarummet. Alla har ju inte vita kläder, man kan få gräsfläckar, är det verkligen att "bjuda" på bröllop?, vilken typ av mat? Tåls att diskutera!

Trevlig läsning för den som vill!
DN:s artikel

Fina Stina

Idag säger vi grattis till världens finaste Stina som fyller 25 år! Underbar tjej som trots att vi knappt ses så finns vi alltid där för varandra. Hoppas du får en toppendag med fika och mysmiddag med prinsen och vännerna!

Äntligen 23!

Grattis till mig idag! Och tack för alla gratulationer! Aldrig fått så många tror jag =) Nu har jag äntligen fyllt 23, det är "min" ålder som jag alltid har velat bli. Vid 23 får man göra allt! Iaf allt som jag vill kunna göra :) Hur jag jag då firat min stora dag? Jo började med en lite sovmorgon, D gick ut med Ruff och jag fick snozza lite extra. Sedan glömde D bort att säga grattis och åkte till jobbet. Schyssta klubben! Sen packade jag inte Ruffetuff och åkte upp till brorsan och lämnade honom för att sedan ta mig till skolan och träffa gruppen och planera morgondagens redovisning. Karin i min grupp fyllde även hon år idag så vi åkte ner på stan och intog Cafe mingel och bar. En vädligt god lunch med kyckling, klyftpotatis och tzatzski. MUMS! Sen var det dags för matte och efter det hämta jag Ruff och åkte till Östhammar på avslutning på utstälningskursen. Gick jätte bra och Ruff var såå duktig om något lite skällig. Fick även present av Camilla när jag var upp på klubben. Rosa lurvstrumpor, tänkarboll till Ruff, foto på Ruff och ett utställningskoppel! TACK!

Sedan vidare mot Öregrund och hälsa på mamma. Här väntade god mat och tårta och lite presenter! Eller ja... kuvert med pengar! Fick även en liten rosa påse med guldtior! 70st :) Så ska jag få en spikmatta! Den är beställd och väntas komma nästa vecka. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem! Sen ska jag SOVA! Lång dag idag och imorgon väntar skolan och redovisning.

En väldigt bra dag har det varit och som sagt, äntligen 23! Får se vad detta år kommer att bjuda på!


tack för alla gratulationer!

RSS 2.0