Onödigt tjafsande!

Ibland blir jag så less på mitt o D:s onödiga tjafs. Väldigt mycket mitt fel denna gång med ändå! =)
Jag sa att jag ville åka in till stan imorrn o kolla lite. D tycker att det är en rba idé men när jag nämner att jag tycker
att vi ska åka kommunalt in, de vill säga buss till stationen och sen pendeln in så vägrar han. Detta för att de bara är "outsiders" eller vad han sa som åker kommunalt. Va fan jag åker ju varje dag! Nej men han vill inte. Vi har en bil och de går mycket snabbare! Blir jag arg o säger att de faktist bara tar 30min med tåget. Tar längre tid med bil då vi ska hitta parkering centralt!? typ omöjligt! och sen kostar det mera än en ynka biljett. Så vi blir osams och jag säger att vi aldrig gör det jag vill(vilket är fel jag vet, vi gör nästan alltid som ja vill) men ändå! D vänder frågan och frågar vad jag gör för honom. Och jag kom inte på en enda grej! FAN! Så nu har han suttit o tittat på film sen kl 19 och jag sitter här. Vart så i 3timmar :)

Fick ett sött meddelande nyss *hihi*

Tycker om dig. fast du är lite knäpp ibland.


Vill skaffa hund

Nu känns de som jag härmar Anna lite men de är faktist så att jag tänkte skriva om detta ämne idag!

Jag vill verkligen ha en hund! Såg att Gun på säbyåsen hade parat sin Pirran och att valpar väntades i jul. Står ju på kö där och tydligen är det väldigt svårt att få tag i en brun njuffe som vi vill ha så vi borde passa på nu om vi får möjligheten! Pratade även med henne idag och vi står 3a på kö. Så håller verkligen tummarna att de kommer att bli valpar denna gång så vi får hem en alldeles egen björn.

Annars har vi ju många hundar i vår närhet. Camillas "Rebuz&Razzel", Jonny&Jills "Tarzan&Baltazar&Snövit", Mamma&pappas "Mini" och Saras "Killen". Är ju en hel del att göra om man har hund också men tror faktist att D och jag skulle fixa det riktigt bra. Med lite träningshjälp från Camilla förstås :)

Camilla är D:s syster och hon är utbildad hundpsykolog. Har egna kurser och problemhundsutredning. I helgen öppnade hon även sitt trim så med henne är det full fart. Här är hennes blogg och hemsida

Iaf, blir de valpar så komemr vi få hem den ungefär v7 eller v8. Vi åker till thailand v13 så då får lillen vara hos Camilla som mer än gärna ställde upp och hjälper oss. Finns nog ingen bättre hundvakt iaf!? :)





 


 

Nu är det bokat!

Den 22mars åker Daniel och jag till Thailand! Våran första sol&badresa tillsammans som ska bli super! Har bokat flygstolar till krabi/aonang. Håller på att kolla upp lite hotell alternativ. Tror vi ska bo på ett o samma de tre första dagarna och sen blir det öluffning! Alla som känner mig vet ju att jag är en planerare så håller på förfullt o tänker ut minsta detalj. Daniel kommer bli tokig på mig! *hihi* Om man klarar flygresan förstås :) nästan 11timmar på ett plan är något nytt för stackarn. Tur nog lyfter planet inte förrän 23.30 så förhoppningsvis kommer han sova sött!


"Chicken Island" En ö som verkar oerhört vacker. Hoppas på mindre folk
när vi är där!  Bild från:www.aonang.se

Om min förföljare!

Under ett par veckors tid har jag känt mig förföljd. Ja de stämmer faktist. Började för några veckor sen på tåget hem från Gävle efter en lång skoldag. Jag satt och läste om heliga birgitta när en man undrar om det är ledigt brevid. Visst säger jag o fortsätter läsa. Brukar ofta vara smockat med folk med halv 5 tåget. Efter en stund så frågar mannen om jag har varit i Vadstena. Nej, säger jag och sen börjar vi prata om det ena och de andra. Plötsligt är vi framma i Uppsala och han ska gå av. Oj vad tiden går fort när man pratar med nån. Dessutom fick jag reda på att mannen var lärare på högskolan och undervisade i ämnen jag redan hade haft. Han gillade min mobil och skulle själv köpa en ny snart och fråga om jag rekommendra den. Nåväl. Jag åkte hem och de va inget mer med de.

2 dagar senare händer samma sak igen. Han sätter sig brevid mig och pratar lika mkt igen. Men när vi kommer till uppsala ger han mig sitt nummer "om jag vill prata nån gång?". Öhh nej nu börjar de väl bli lite konstigt!? Pratar och berättar för mina nära o kära under en middag och alla tycker han e konstig. Veckan efter åker jag upp igen och i Uppsala ser jag han i tåget. Tyvärr ser han mig och kommer genast o sätter sig. Såg ut som han letade efter mig men de kanske var inbillning. På hemresan vet jag säkert! För då ser jag att han kommer på perrrongen och tittar in genom alla fönster. Jag duckar och smyger sedan ut ur tåget, väntar och kliver på igen. sätter mig själv och läser mina böcker. SKÖNT!

Torsdagen tar jag ett tidigare tåg. Tänkte då att han åker inte med det tåget och satt som bäst och läste Metro när jag har hans röst. ÅHHH! Döda mig! Men jag säger då att jag har mkt att läsa så vi kan inte prata nåt på resan upp. Efter en stund tar jag upp mobilen och smsar och ringer Sara. Vill att hon ska möta mig på stationen. Men tyvärr svarar hon inte. Då tar han upp sin mobil. Ja han har köpt en ny som han tidigare har sagt. Så frågar han om jag inte kan skicka ett sms!? Så han ser hur det funkar på sin nya mobil!? Vad ska man säga!? NEJ aldrig i livet!? Dumsnäll som jag är så skriver jag hejhej. Så får jag ett likande svar. precis innan vi ska av tåget så får jag ett vykort. Med bild över det hus jag bor i! Jo jag sa ju första gången att jag bodde i Carlslund i Väsby i de coola husen med vinterträdgård. Ja då har han ju vart på en mässa där när de byggdes! Så jag får kortet. Annika, Anneli och Maria i klassen tycker han e hel läskig och jag med! Som tur är får jag Sara med mig som sällskap på resan hem. Vi träffar inte på han.

Igår var det skola igen. Vi satt i bibblan Annika,Maria och jag och pratade. Sen går han plötsligt förbi och säger hej. Jag berättar att de där var min förföljare. Annika berättar då att han har suttit bakom mig jätte länge och rå stirrat. På lektionen får jag ett sms. " Hej! Om du vill socialisera på tåget hem, låt mig veta vilket tåg du tar" Fan heller! Där säger jag stopp och skickade ett tack men nej tack meddelande tillbaka och radera mitt nummer och sitt inte och prata med mig mer. Fick tillbaka "håll det goda humöret upp! ha det bra!" Hoppas verkligen att han fattar nu!

Äntligen hemma!

Usch vilken lång dag! Tåget blev en halvtimme sent och så fick vi byta tåg på Arlanda! Sov riktigt dåligt i natt också =( Vet inte om de är för omställningen till vintertid eller om jag bara har mkt att tänka på? tror de är lite både och!

Nu hettar det i min mun... har lagat min nya speciallitet. Wok med nudlar,kyckling,purjolök,räkor och champinjoner och massa BBQsås. Så sjukt gott! Tänkte kolla på Packat och klart nu, idag avr det om thailand och eftersom jag just idag har varit och hämtat diverse resebolags sommarkataloger passar ett reseprogram alldeles utmärkt! Efter det är de dags för DH kl 21. Sen mina vänner! Ska jag berätta om dagen och min sk. förföljare som jag har haft ett par veckor!
Missa inte det!


Ett paket på posten!

Har ju helt glömt bort o skriva om det hemliga paketet som kom med posten förra veckan. Daniel fick ett sms att vi skulle hämta ut ett paket nere på OKQ8. Det var en låda från Sara som innehöll en massa smarrigt godis, som tack för att vi var hundvakt åt Killen för nåra veckor sen. Väldigt snällt av henne!!!


Plus

Jag är en riktig aftonbladet läsare. Brukar bli så irriterad när man inte får läsa allt utan måste vara PLUS medlem. Så nu är jag det. Efter sisådär 8år :) Och nu har jag laddat ner en massa reseguider och kollat på alla tips på hälsa sidan. har skrivit ut guiden om Krabi. Antagligen så bokar vi en resa denna vecka som går av stapeln i vår. April eller Maj.

Nu borde jag ta tag i pluggandet men det är ju så tråkigt! Börjar bli orolig inför tentan oxå... om en vecka ska den in och jag kan ju inte påstå att jag är påläst...ett dugg...

Nåja... ska åka och jobba snart!!!


Som vanligt...

Jag är riktigt dålig på att uppdatera! Men ska försöka skriva lite kort om de senaste dagarna. Fredagskvällen spenderades med Fia,Linda och Sara på Etage med god mat och lite uppdatering om varandra. Sen en kvällsfika på coffehouse by george. Vi lottade även om julklapparna. Istället för att alla köper något litet till var och en så lägger vi en större summa på en person. Förra året fick jag Linda. Och Fia köpte till mig. Och i år så har jag....
Nej ni! Det får ni veta en 19.e dec då det är julklappsöppning samt födelsedagsfest flr Linda och Sara som vi spikade datum för.

Lördagen var vi lite hundvakt åt Razzel och Rebuz medan Camilla hade öppningshelg på sitt hundtrim/salong som var välbesökt! Vi tog med oss hundarna hem till Camilla och Daniel satt upp ett element och jag latade mig med att tittade på tv och busa med Razzel ;). Kvällen blev riktigt trevlig med underbart god mat (som vanligt) och jag introducerade "5leken" för alla. Blev en riktig helkväll.

Idag har vi varit i Öregrund. Både Jojje och Jonte va hemma så de va kul! Mamma tyckte att även vi skulle lotta om julklapparna. Blir så mycket o köpa. Så när vi väl lottade så blev hon ändå inte nöjd :) Så säger hon: Ja men jag måste väl få köpa något till pappa? Nej vi har ju just lottat! Så det slutade med att vi struntade i hela saken så nu blir de massa klappar :)

Efter vi hade tröttnat på familjen Sääf, så var det dags att åka hem. Daniel ville så gärna lyxa till det då hans vardagskost består av tonfisk :) Så mot Coop forum i Uppsala. Målet var en fin oxfilé med potatis och kantarellsås. Hittade en riktigt fin köttbit för 238kr. Men så såg jag en fin rådjursadel i delikatessdisken. Kostade ungefår lika mycket så den blev det! Daniel blev överlycklig :) Nu står den i ugnen och kommer nog bli riktigt smarrig!

Ska uppdatera lite mer sen! Puss puss


Uppsala imorgon!

Imorrn ska jag in till Uppsala igen. Är ett jäkla åkande för min del nu förtiden! Ska iaf passa på att gå en sväng på stan med Sara. Sen träffa Linda och möta upp Fia. Sen äta och prata på något mysigt ställe! Får se vad de blir för gott! Men som sagt, sällskapet är viktigast! Malin är fortfarande på Kreta, så de e ju lite synd. Pratade med Linda idag också om vår julklappslottning. Fixar nog den imorgon så man kan börja fundera ut den perfekta gåvan till den lycklige ;) Förra året fick jag Linda. Och Fia köpte till mig. Fick en bröllopsbok då det är allmänt känt att jag älskar att planera, och visst har jag inte gift mig än men har nog bläddrat i boken ett antal gånger :)

Nu ska jag gå o hämta tvätten!!!

Gårdagens diskussion

Igår kväll satt jag o zappade runt på diverse kanalar. Hamnade på svt24 som sände ett gammalt avsnitt av Debatt som handlade om att ge sjuka dödshjälp. Eller ja, att legalisera dödshjälp. Länder som Schweiz och Holland har det redan och där tycker man det är bra. Inte för att de va många som hade utnyttjat de men det kan ju va bra att de finns alternativ. Det fanns med en tjej som var handikappad, som tyckte att man då kände sig ännu mer oönskad än vad samhället redan gjorde intryck av. Jag tror att hon missuppfattade hela diskussionen. Meningen med lagen är att de som vill ska kunna begära aktiv dödshjälp. nej usch.. tror de här blev en knasig diskussion att ens skriva om :) Det jag vill ha att säga är att jag tycker att man ska få hjälp att dö om man vill, om man inte känner någon levnadslust längre. Men det ska givetsvis göras en utredning i det hela. Bara för att jag har hamnat i en svacka och känner mig deprimerad ska jag inte ge dödshjälp, då finns det andra alternativ. Men har jag cancer i hela kroppen, ligger med slangar i hela kroppen och är vid så gott medvetande att jag kan ta beslutet själv vill jag gärna ta farväl till mina anhöriga och sen somna in.

Aja som sagt... en sjuk diskussion de här... men så tycker jag! Hade ingen hemma att diskutera med igår så :)

One day you wake up

Pratade nyss med Anna på msn. Kom fram till att det ganska ofta är svårt att hitta på en bra rubrik till det man skriver om. Speciellt om man bara skriver om "inget" Ungefär som jag gör nu =) Vi pratade även om att vi båda blev väckte tidigt idag av våra kära, och att de är lite svårt att hitta sömnrytmen igen då man blivit avbruten. Sen nu när jag slog på mtv så hörde jag refrängen från The script- the man who can't be moved  "Cos if one day you wake up and find that you're missing me" . Därav dagens inte så viktiga rubrik :)


Som vanligt när det är onsdag ska jag jobba. Sen hem o laga lite gott och en sväng till bibblan och låna tråkböcker att roa mig med ikväll och kolla på bonde söker fru ;). D skulle till älvsjö på elmässan o sen ut o äta med jobbet. Vi satt o kika på lite resor igår kväll. Blir nog en sista minuten till värmen. Behöver verkligen det nu. Känna sanden mellan tårna. Saltet på huden och värmen i håret. Smaken av kryddor och se kristallklart vatten.
Åh jag vill, jag vill! Ska inte slösa en krona denna månad!

Nyår!?

Okej min plan var att åka till Sri Lanka över nyår tillsammans med Daniel. Men när man hör alla andras planer blir jag så kluven! Linda&Malin ska upp till Åre. Dannes kompisar ska till Åre. Camilla&Nicko antar jag vill ha mysig hemma middag som vi brukar och Fia har jag ingen aning om vad hon vill. Sara är väl i Norge.

Så Åre? Sri lanka? sista minuten till något exotiskt land!?





Bjuder er på en bild på mig, Anna och Jennie från i lördags!

Ny dag nya tag

Måndag och ska strax åka iväg till förskolan! Ska stänga idag också så de blir lite extra tid. Sen ska jag hem och plöja igenom  Goethes- Unge werters lidande eller va den heter. Ska planera seminarie tills nästa vecka tillsammans med Annika och Maria.

Sen blir det slö kväll och kanske äta nåt gott. Ätit gott hela helgen iofs så kanske skulle prova nåt ogott ;)

Super lördag

Oj vilken bra lördag det blev trots allt som hände! Började kvällen med att möta upp Annastina och Jennie utanför Fia. Fia hade varit super snäll och lånat mig hennes lägenhet för kvällen så jag skulle ha någonstans o sova! Nåväl, vi gick in och bytte om och mötte upp Anna,Petra och Sofia på Indien Kitchen. Åt en mixtallrik som var riktigt god. Åt så mycket att jag fick öppna upp kjolen lite *hihi* Och oj så vi prata. Blev lite mycket intima saker och en hel del skratt.

Sen bestämde vi oss för att gå till Fias lägenhet. Drack lite vin och jag lite whiskey ;) Malin dök upp och förgyllde kvällen med sin glans. Vi lekte ett par lekar och jag fick dominera på 5leken. Ni vet där man skriver det man kommer på inom olika ämnen på specifik bokstav. Vi hade Land,Stad,Djur,Frukt/Grönsak,Kändis som ämnen. Körde 10 omgångar och som sagt var jag överlägsen ;) Anna gjorde ett tappert försök men slutade på 22p medan jag fcik 30p ;) Sen som vanligt knäpptes det några få kort och sen kom taxin och vi åkte ner till Saluhallen.

Väl där nere träffade vi på Linda&Björn. Fick lära känna Lindas andra hälft och han fick mer än godkänt! Super trevlig och lätt att prata med. Och visst va de ursöta ihop ;)  Lite knasiga oxå när de gick omkring och småflörtade med varandra.
Träffade lite folk som man inte ser så ofta längre. Även fast de kanske inte är några personer som man står nära så är de ändå kul o se att de går bra för även dem. Nåja, kvällen slutade med en överförfriskad Annastina, en snodd guldkudde och 3kant o Fias lägenhet ;) hihi nej då, skoja lite! Men eftersom Annastina hade lite för mkt alkohol i kroppen besluta vi att hon skulle få sova på soffan hos Fia. Och Jennie följde såklart med och dela täcke med mig :) Linda skickade sms och fråga om jag hade kommit hem och visst sa jag, och jag har sällskap. Va? svarade hon och jag spann vidare om 3kant osv *hihi* hon blev väääldigt nyfiken kan jag lova. men pratade med henne i morse och föklarade vilka mina nattkamrater var :)

Aja de va en kort sammanfattning!

 
Jag med min goda grogg


 


Söt Jennie

Grupp foto! F.v Jag,Anna,Petra,Sofia,Annastina, Malin
Liggande: Jennie

En super lördag blev det som jag gärna gör om snart igen! Maybee a crusie!?

Nyduschad

Har just kommit ut ur duschen! Hoppat lite hopprep och gjort några situps så de känns i magen. Ska plocka ögonbrynen och smeta in nån ansiktskräm som jag fick från face and body center. Sen ska vi väl försöka ta oss mot Östhammar oh tillbringa kvällen hos Camilla&Nicko.

Återses imorgon!!!

Ni som känner mig

vet att jag är oerhört sockerberoende och älskar godis! Och förtillfället finns inget godis hemma men efter att ha letat igenom frysen hittade jag en påse med bullar!!! vaniljbullar tillomed! In i micron och så luktar de nybakt i hela lägenheten! MUMS!

Sitter vid datorn och pratar med diverse människor. DanneA ska tydligen träffa en kille imorgon, som han aldrig har träffat? Får väl se hur de går :)

Imorrn ska jag ju ut med mina fina gävletjejer! Förhoppningsvis ska även Malin och Linda följa med! Fia är på kryssning och Sara i landet brevid. Ska ut och äta någonstans först. har kollat lite olika alternativ men spelar egentligen ingen större roll vart vi hamnar. Lite sugen på indiskt men får som sagt se vad de andra tycker. Kommer definitivt bilder från kvällen!


Nu ska jag prova lite kläder för imorrn och sen åka ner till centrum och köpa ett siden band. Har tappat bort ett till mina benvärmare, behöver dem imorrn. Kanske ska sätta mig o putsa mina stövlar också... det behövs!

kort info om kvällen!

Linn och David har just gått och måste säga att jag tycker de va toppen trevliga! Ett par jag gärna tillbringar några kvällar med framöver. Vet ju inte vad de tyckte men hoppas på samtycke :) Linn och jag pratade nonstop i 1,5timme och i stort sett hela våra liv.

Nu ska vi sova! Ska upp hyfsat imorgon. Plöja igenom Hercules och Dante böckerna. Sen träff med mina fina flickor på kvällen! Linda ringde idag och även hon kommer!! Ska bli toppen! Inte setts sen Sara åkte. Och för din del Sara så är jag endast ledig fredag nästa vecka. Men torsdag eftermiddag efter skolan kanske kan gå också!? jaja löser sig!

God natt Sverige!

Planer framöver!

Som jag lovade i gårkväll tänkte jag uppdatera er lite om vad som kommer att hända. Idag ska jag jobba som vanligt och ikväll ska Linn&David komma på tacomiddag. Ser väl en film eller två. Ska bli spännande, har aldrig träffat Linn så hoppas hon är trevlig!

Sen imorgon är det skola! Ska läsa Dante, den gudomliga komedin och lite andra texter. På hemvägen ska jag hoppa av i Uppsala och träffa Fia och Malin. Hmm kom just på att jag skulle sms Malin o fråga henne. Smarta jag!

Fredag har jag inga planer vad jag vet? Jobba förhoppningsvis? Camilla&Nicko på kvällen? Lördagen är bara kvällen planerad. Utgång med Gävle tjejerna någonstans i Uppsala! Ska bli kul! En kväll full med skratt och tokigheter!


lite bilder

Ja nu kommer de lite bilder från helgen! Alla var väl lite "usch ska vi ta kort"-bilder. Men men



okej, en riktigt dålig bild :) men iaf här är vi! Syskonen Sääf


Nimus, Julius, Jonathan och Daniel bygger lego som var helgens nöje!


Daniel med sin fina båt, eller var det ett rymdskepp?

Alldeles blå!?

Vaknade nyss och satt på tv:n. Tydligen har de ändrat tiderna för Oprah så de hade redan börjat, och de pratade med en blå människa, Paul Karason.  Hann inte riktigt uppfatta vad som hade hänt men tydligen hade han gjort någon dryck av silver för att lindra eksem som försvann när han drack den där blandningen. Men de hade gått ut i blodet och levern och gjort honom blå som en smurf! Förstår inte riktigt hur man kan exprimentera sådär själv.


Egoistiska j*vlar!

Okej nu kommer ett drygt inlägg så ni behöver inte läsa :) men vill bara skriva av mig! SÅ IRRITERAD!

Skola idag och vi hade en kort diskussion med vår lärare om den kommande kursen. Hon hade inte riktigt bestämt tiderna utan tänkte höra vad vi tyckte, vilket var väldigt bra. Vi är ju bara 7 i klassen så man tycker ju att det skulle va lätt att komma överens men icke! Det finns 3st som pendlar. jag, Anneli och Annika. Tidigare har vi rättat oss efter Annika eftersom hon får vänta ganska länge på tåg och buss. Men efter att ha gjort det 3 kurser kanske man kan rätta sig efter någon annan! Jag vet t.ex. att Anneli kommer vid 11 till gävle och får åka med 16.18t åget hem. jag kommer 11.30 och får åka med 16.30. Och Annika, ja hon kommer väl runt 11-12 och får, eftersom vi är snälla och rättar oss efter henne, åka hem 15.40. Nu blev det ramaskri när läraren kom med förslag att börja 11 till 13.30 vilket skulle va kanon för Anneli som kan åka tidigare och jag med. Men nej nej, då blev Annikas hela dag förstörd. Men min då? och Annelis? nej då vill hon börja klockan 9! Men jag då? Ska jag behöva gå upp klockan 5 bara för att hon vill det? Ska hela min dag bli förstörd? Jävle pucko! Blir så sjukt less! Sen kommer Maria och lägger sig i. Hon vill ha eftermiddagstid. Helst 12.30 för det är bäst för henne. Och när jag föreslår 12 så är inte de bra för då kan inte hon jobba!? Hon brukar sluta halv 12 ungefär så hon borde hinna. Och vi är faktist studenter på heltid. Blev beslutat 12.30-15.30 iaf. Fast Anneli o jag pratade med läraren i pausen och sa att vi vill börja 12.15 då hinner iaf jag med ett tidigare tåg. Skillnad på att vara hemma 17.15 och 18.30, Anneli är underbart snäll :)

jaja kul om ni har orkat läsa allt! Lite rörigt blev det säkert! Dags för sängen! Imorrn blir det lite bilder och lite uppdatering om vad som kommer att hända framöver!

Linköping denna helg

halloj! Har varit i Linköping hos systeryster hela helgen. Blev kanske inte riktigt som jag hade planerat men kul ändå :) M&P och lillebror hämtade oss på lördagsmorgonen och vi var i Linköping strax efter elva. Julius och Nimus var då redan hos Jessi och Jojje med. Vi hade med oss massa lego och vi satt igång och bygga ganska på en gång. Jag älskar att bygga och hade många fina idér. Nostalgitripp då allt lego var mitt och brors gamla så hade nästan alla ritningar i huvudet. Så fick vi sitta barnvakt medan de var och handla lite. Helt plötsligt var klockan 3 och Danne jag och jojje åkte iväg till Ikanohuset för o handla en vattenkokare och skruvdragre till Jessi. Hem igen klockan 5 och då var det middag. Sen hade jag ju tänkt att jag skulle ringa till Stina. Och förlåt gumman att jag inte ens ringde men då gjorde jag nåt igen så jag glömde bort de. Sen var klockan 9 och vi beställde pizza och satt upp och pratade och skrattade till midnatt.

Söndagen var likande. Barnvakt på förmiddagen, med legobygge(mest D och bror) och kojbygge. Sen blev det avfärd. M&P skjutsade hem Jojje till Mjölby och D,bror och jag gick på Ikanohuset(massa affärer) och fördrev tiden genom att mest titta på folk. Fanns en hel del mystiska personer. Köpte också lite nyttogrejer på Ikea, så som servetter och tofflor =)

Nu ska jag till jobbet! Gula avdelningen på förmiddagen med alla bebisar :) Ska lägga upp lite bilder ikväll! Ha en trevlig dag!

Framtidens outfit?

Har inte varit inne på Nelly på jääääätte länge så tyckte de var dags för en update. Massa nya märken och fastnade direkt för Avanna, och tröjan som ses på bilden! Fanns även i svart men frågan är om jag verkligen har råd! Tåls att fundera på... har suttit en stund och räknat på ekonomin och får jag jobba åtminstone 50-60timmar i månaden så fixar jag precis allt som jag har planerat! Fast då ingår inga klädköp alls...Kanske får sukta efter denna tröja ett tag till då.




nna


Wallmans är bokat!

D hade fått mail från Jill och tydligen hade hon bokat årets firmafest. Återigen på Wallmans salonger på teatergatan.  Tredje gången för min del och de brukar bli så sjukt kul. Förra året ska vi knappt tala om men kan ju säga att det blev ett mindre bråk med en gubbe på Strand hotell, och ett par händelser på Grand i pianobaren. Och en viss kvinna i vårt sällskap som ställde till med pinsamma scener på Wallmans när hon säger till vår servitör att hon inte alls var nå bra så hon nästan börjar gråta och Jonny får ge henne massa dricks.  och ja, hon var riktigt duktig. Haha ja du, undrar vad som händer denna gång.

Iaf så ska de blir roligt för vi unga dominerar verkar de som :)
Blir:
Jonny&Jill
Stefan&Ann-Sofi
Danne&Jag
David&Linn
Tobbe - vet inte om han har nån tjej.

Nu är ju frågan vad vi ska äta...

Meny WALLMANS

Svenska jultapas
*
Oxfilé med äppelciderbräserad rödkål och tryffelsmör,
serveras med potatis- och lingonrösti
*
Wallmans stora gottebord

Eller

Meny CASABLANCA

Svenska jultapas
*
Knaperstekt ankbröst med blåbärssky, serveras med smör- och tryffelslungade päron och rotfrukter
*
Wallmans stora gottebord

Vill ju ha båda :) Förslag?

Äntligen fredag!

Har känts som en lång och utdragen vecka de här men nu är det fredag och slappdag! Måste ner till bibblan men annars är de fritt fram att göra vad jag vill. Planen är att baka bröd, för imorrn ska vi ju till syrrorna. Kan det uppskattas med lite nybakt. Under tiden kan jag tvätta en maskin med svart. Slut på allt nu. Så kanske städa lite, ser förjävligt ut som vanligt. När jag var barnflicka städade jag alltid hela huset på torsdagar utom köket som jag fixade på fredagarna innan jag åkte hem. Så köket kan iaf få sig en rejäl omgång =)

Sen måste jag uppmärksamma er om att ännu en vän till mig som ni kan följa! Det är Anna, min gävle kompis som Sara och jag först träffade och började prata med under nollningen för 2år sedan. Sen hamna vi i samma klass och på den vägen är det =) Underbart härlig och söt tjej! Här kan ni följa Annasblogg

Bonde söker fru

Förra året tittade jag nästan inget alls men tänkte försöka följa programmet i år. Blev riktigt imponerad av det enorma brevet killen Gunnar (tror han hette så) hade skickat till bondtjejen Hanna. Ska bli roligt o se vad för grabbar hon kommer att välja ut.

Det löser sig

´Har kollat lite vad jag ska läsa inför hösten och tydligen så fanns 2 alternativ. Eller det är sagt att vi alla ska läsa Läs, skriv och matematik inlärning. Men nu hade vi som läser sv/so möjlighet att läsa fortsättning på sam. Om jag har förstått det rätt vill säga. Ska ringa studievägledarn imorgon för att få klarhet i det hela. Kanske går att kombinera dem men att läsa 60p på en termin känns tufft.

Och så kollar jag varje dag flygbiljetter till Sri Lanka. Vill verkligen åka och få lite semester i vinter. Men med biljettpris på minst 9000kr/st så känns det lite avlägses pengamässigt. Men pratade med Lena idag och har fått 2 extra heldagar och möjlgen 3-4 dagar i december när Rita ska till Indien. Minst 4dagar till skulle behövas så håller tummarna för att någon ska bli lite sjuk så jag får hoppa in :)

Känner för lite kärlek idag

Onsdag idag och vädret kunde va bättre. Ska säkert vara ute hela eftermiddagen med min härliga gröna avdelning. Kommer väl ha Ville efter mig hela tiden och underbara söta Frida i ena handen :)

Sen känner jag för kyckling, ris och curry idag samt hyra Brudens bästa man! Kolla på Bonde söker Fru och sen En vampyrs bekännelse! Film/tv kväll alltså, gärna under rmin härliga filt och D brevid =)

Kanske Linköping i helgen!

Mamma, pappa och jonathan ska åka till Linköping och Mjölby för att hälsa på och fira mina systrar. Antagligen ska de spendera natten hos Jessica så jag funderar starkt på att följa med. Ett halvår sen vi sågs sist och tänkta även passa på att träffa Stina! Längesen sist!

6 okt, en speciell dag

Idag har jag namnsdag!!! Grattis till mig :) Som Linda sa: Är det Jennifer idag? Jag: Ja Linda det är de. Tror de att de är Nadeeshanee eller? hehe

Jennifer är ett engelskt kvinnonamn som härstammar från det walesiska namnet Guinevere, som möjligtvis betyder vit våg eller vacker kvinna. Det är först under 1900-talet som namnet nått utanför Wales gränser. 1986 togs det in i den svenska almanackan.


Dessutom fyller Josefine 19år idag! Grattis Grattis! Har funderat över vad jag ska köpa. Så kom gärna med förslag!



Linda är hemma!

Wiehoo! Linda är återigen i Sverige efter en veckas semester på Rhodos! Ringde mig i morse och vi pratade sisådär 1,5timme kanske :) Har säkert inte pratat klart för dagen. Hon hade iaf haft det bra, ätiti gott och badat. Jag fick en uppdatering och hon fick en uppdatering och så lite prat om de kommande veckorna.
 My sweetie and I

Sen pratade jag med Camilla om gårdagens utställning och sedan med Fia om lite allt möjligt!  Nu ska jag laga pannkakor! Blev ingen morgonträning idag men får ta det ikväll istället!!!

Hundutställning

Oj vilken kall och regnig dag det har varit! Varit lite halvfrusen och suttit i ett ristall vid jälla ett par timmar och tittat på en massa fina hundar och ett par konstiga ägare.

Vi satt i bilen påväg till utställningen när Camilla ringde och var i extas! Razzel hade vunnit 2priser opch gått vidare till bäst i grupp tävlingen också. Och när D och jag var påväg in i stallet så gick en så söt brun newfoundland framför oss! Blev bara tvungna att gå fram till henne och hälsa och prata med hennes ägare. Jamma hette tiken och var ursöt, fick en stor blöt puss! Hon tävlade mot Razzel i BIG(bäst i grupp) och hon vann. Och sötisen Razzel var så duktig och kom 2a! Hans första utställning! Camilla var jätte duktigt när hon sprang där i ringen och fick hela hans uppmärksamhet.

Sen åkte vi och firade på Java! Och nu är vi hemma igen. Suga på pannkakor men D vill ha grädde och gärna röd mjölk att göra smeten av, vi har ju bara minimjölk! Sen blir de Gordon Ramsey och sen film, 27dresses!

Ståtliga Razzel
 Den söta Jamma(ägare Irene Wåhlin)

Borttappat

Vilken matdag det har varit! Nicko, D och jag startade dagen med en tripp med eckerölinjen. Målet var att få äta viltbord och en räkmacka. Riktigtgot blev det. Åt 3 stora portioner och 2 tallrikar med efterrätt, jag=matvrak!
Handlade lite godis och god dricka så D kunde göra päronbomber framåt kvällskvisten.

När vi kom hem åkte vi till Öregrund, handlade nougat på marknaden. Åkte till M&P och åt ännu mer godis och pratade tapeter, el, hundar, bilar och dylikt. Fick en jätte fin svart pashminasjal av mamma! Sen åkte vi till Nicko och Camilla. Åt ännu mer godis och drack drinkar och tittade på nya avsnitt av Heroes! Kollade i en katalog från Deval, Camilla skulle beställa så vi utnyttja de lite grann :) Hittade en tjusig jacka att ha på förskolan och en mysig tröja, D hittade en skidjacka och vantar.

Nu är ska vi kolla på film och mysa. Har ägnat en stund åt att leta efter min mobil som är borta! Känner mig lite nervig var jag har gjort av den! Kommer ihåg att jag hade den på båten. Strax innan vi skulle gå av. Finns ju en risk att någon har snott den då vi gick av båten. Var såå mkt folk som trängdes. Men har ringt till den ett par gånger och den är inte avstängd. Så hoppas på att den kommer fram imorgon. Mobillös vill jag inte va! Riktigt i-landsproblem o vara det ;)

Egobilder idag!

Japp inte ofta jag tar kort på mig själv faktist. Men idag tyckte jag att håret va så fint så ville inte platta det och så älskar jag min nya kjol! Provade ut morgondagensoutfit till den lilla tripp till Åland som D och jag ska göra och äta viltbord! Mums! Inte för att man behöver se snygg ut på eckerölinjen direkt, men alltid kul att piffa upp sig lite extra :)
Visar upp min kjol och bjuder på ett leende ;)

Mys med min härliga filt från Chili!

I just can't smile without you

Jaaa! Älskar att google finns! Hitta den ganska fort till och med!

Sjung med!


Hellboy 2

Glömde o skriva att jag var ju på bio häromdagen. Kunde till o med bjuda D, då jag tjänat ihop till biobiljetter från gratisbio. Suveränt! Dessutom hade jag en gratis snacksmeny på bioklubbkortet. Fick väldigt bra platser och det var inte mkt folk. Filmen får väl 3+ kanske, gick ju kanppt att jämföra med 1an. Men några nya figurer var det med och det öppnade upp för ännu en uppföljare som jag gärna vill se.

För er som inte vet vem "Hellboy" är så kan jag meddela att han är en röd snubbe med en stor högerhand, har horn som han filar ner, röker gärna, älskar choklad och katter! Bästa scenen var nog när han och Abe sitter och dricker öl och sjunger till "I just cant smile without you"

Vet att de fanns en länk med den där sången när jag var yngre... ska leta lite o se om ja hittar den!



vill ni också få möjligheten att gå på gratisbio? Anmäl er här
Skriv in nadeeshanee som värvare och få bonuspoäng och delta i tävlingen om 15000kr från ticket.

Halva dagen avklarad

Ja nu är motionen fixad och håret luktar gott. Unnade mig en inpackning idag faktist! Så skickade jag ett sms till Linda som satt vid poolen och åt en sallad på Rhodos. Vet inte vad de skulle göra i helgen men säkert inkluderar det några goda drinkar :) Nu ska jag välja ut lite kläder och platta håret.

Today

Dagen är listad så här:
Promenad 30min med härlig musik i öronen
20min workout pass här hemma + 10min hopprep
Dricka vitamindrink
Duscha
Äta lunch
Promenad till centrum och bibblan
Hem och packa inför helgen
Titta på tv tills vi ska åka
Bilresa till Östhammar
Spendera kvällen hos Camilla och Nicko och vovvarna

Att inte vara som andra

Visst jag ska bli lärare och självklart tycker jag att alla bör få se ut och ha sin egen stil. Men jag tycker det är en sak att stå för sin stil, men att försöka göra sig extra märkvärdig över att man sticker ut? Nej de vet ja inte. Ni får mer än gärna kommentera men läs klart.

Nåväl. Har en tjej i klassen som jag träffade för första gången i tisdags. Då hade hon lite udda klädstil men ja tänkte inte mer på det. La nog mer märke till att hon satt med sin dator och satt på msn, kollade på youtube(utan ljud), satt o skrev anteckningar och surfade runt på en massa sidor.  Idag hade hon gula pumps, tjocka strumpor, lila benvärmare, svarta och grå mönstrade leggings, blommig kjol, rosa boxarlinne med svarta prickar och ett rosa plåster med döskallar på armen. Som sagt, hon får ha vad hon vill, utmärka sig som hon vill, MEN att sedan sitta med knappar där det står " you laugh because i`m different"´känns sååå, ja jag finner inte ord. Känns som om personen bara vill ha uppmärksamhet. Inte står för sin stil. Fanns ingen i klassen som skratta åt hennes klädval, eller inte lyssnade på vad hon sa bara för hennes stil. Nej så känner jag och säg vad ni vill.

RSS 2.0