Mot Stinsen!

Snart kommer D hem så ska vi åka till Stinsen och handla! Skoj skoj! Ska inhandla en kostym till D eftersom han ska på bröllop på lördag. Jag hade tänkt köpa nåt tjusigt men kollade kontot precis och det gapar som vanligt tomt. Tele2 ska dra mobilräkning imorrn så de e bäst o ha pengar på kontot då.

Har förövrigt jobbat idag. Pratat med Lena som sa att de gärna vill att jag ska jobba hos dem i framtiden. Låter lockande! Så sugen att ta ett stuideuppehåll o börja jobba nu i vinter när de ska starta en ny förskola! Men tåls att fundera lite mer på. Finns ju en liten risk att man trivs så bra att man inte vill sluta och uppta studierna heller. Fast de går säkert att kombinera. Jaja... de där löser sig.

Vadå lättlurad?

Tidigare idag pratade jag med min lillebror. Sa att han kunde få min tv som jag inte behöver längre. Och visst ville han det. Nu när jag loggade in på msn skrev han och fråga vart jag bodde för tillfället.

Jonathan säger:

eller bor du i väsby eller vart boru?

Jennifer// säger:

jag bor i väsby

Jennifer// säger:

har lägheten i u.a tills söndag

Jonathan säger:

aha

Jonathan säger:

sedär

Jennifer// säger:

japp

Jonathan säger:

får jag bo hos dig ?=)

Jennifer// säger:

bra fråga dock

Jonathan säger:

tack

Jennifer// säger:

i uppsala?

Jonathan säger:

ja

Jennifer// säger:

jaha vadå ska du komma hem?

Jonathan säger:

har fått sparken (dont tell mom)

Jennifer// säger:

oj?

Jennifer// säger:

bara sådär?

Jonathan säger:

typ..

Jonathan säger:

det saknades tydligen pengar i kassan men det var fan inte jag..

Jennifer// säger:

men jaha

Jennifer// säger:

dåligt

Jonathan säger:

ofta jag skulle göra nått sånt..

Jonathan säger:

jag skojja

Jonathan säger:

jag har mitt jobb

Jonathan säger:

höhö

Jennifer// säger:

jävla dumhuvd

Jonathan säger:

haha

Jennifer// säger:

haha berättade just för danne

Jonathan säger:

mwahah

Jennifer// säger:

får du ingen tv

Jonathan säger:

fan >.<

Godtrogen man är då :)


det gör ont

åh mina fötter värker... speciellt mina lilltår. Va strålande väder här i väsby i morse när jag åkte. Klädde på mig skjortklänning, leggings och pumps. Tänkte att visst jag ska gå men de är ju så varmt så de e lugnt. Men väl i Gävle var det ingen sol! Benen skaka och jag frös som bara den. Då går man och spänner sig extra och får så ont i fötterna.

Blev strul på tåget oxå. Skulle köpa ett 20resors kort i spärren men de va slut. Fick jag lösa en biljett på tågt för 200kr. Tycker att jag kanske kunde ha fått åkt med för att de va så dåligt att de inte fanns, och dessutom kände konduktören igen mig och vet att jag brukar åka ofta. Ska ringa UL imorgon och klaga. Så kanske jag kan få tillbaka de där pengarna. Viktigt när man är en snål student :)

Nåväl, kursstart idag och vi var bara 7st som skulle läsa svenska B. Bara tjejer och jag var yngst! Men de kommer nog gå bra. Läraren, Olle verkade mycket trevlig fast han inte hade så aktuella anteckningar!(?) Ska få göra min första hemtenta denna kurs så de ska bli intressant. När jag kom till Väsby gick jag in på bibblan. Lånade nästan alla böcker. Resten skulle komma in nästa vecka. Språksociologi och tvåspråkighet står på schemat fram till v40. Så intressant det ska bli! :)

skola idag!

Äntligen dags! Första skoldagen för denna termin! Och ännu ett steg mot att bli färdigutbildad! Svenska som står på schemat denna höst. Lite tråkigt men det behövs verkligen. Måste utvecklas mer på det området :)

När jag kommer hem ska jag göra studieförsäkran åt mig och Linda.
Låna böcker på bibblan.

see you later

inte VIP

Ja jag vet! jag är dålig på att uppdatera! Men i fredags iaf så hade vi en tjejkväll/ses snart sara kväll hemma hoa Fia. Åt god kyckling pasta och spelade "jag har aldrig..."  Fick reda på många smaskigheter kan jag lova. Belv även en hel del tårar men lika mycket skratt och fniss.

Vi begav oss ner till BJ och ställde oss i en kort kö men som ändå tog oerhört lång tid.
Brevid den "vanliga" kön finns VIP kön. Vi tyckte alla att de är rätt komiskt med den speciella vipkön. Den verkade inte direkt gå så mycket fortare än vår kö. Detta för att vakten kollade igenom en lista efter personens namn. Ganska kul när man ser nöjda partysugna gäng komma o gå förbi en o ställa sig i vipen, som ser halvt nedlåtande på en. Men inte kom de förre oss heller. För som sagt, listan måste gås igenom.

Tycker faktist att de där med VIP är överskattat. Very importent person har jag för mig att det står på. Har ju svårt att tro att flertalet av de som står de den där överfulla listan är så speciella. Eller har jag fel?



Inte V.I.Ps men är lyckliga ändå :)

trött

börjar bli trött i kroppen efter allt detta köksjobb. Men det är roligt. Bakat äppelkakor idag om jag ska bjuda på imorgon till alla barnen. Fått två små söta beundrare från avdelning Nordan också. Kramar och upskattande ord som" du e världens bästa mat tant." Har jag nog själv aldrig sagt till nån av alla de mat tanter jag har stött på under min skoltid. kanske för att de inte va så bra. Eller jo, Gun, som vi hade på lågstadiet. Hon va så snäll. En riktig mat tant :) 

 Fick nyss en ryggmassage av D efter att jag lagat min avokadosoppa. Blev ingen höjdare kanske som jag trott men ätbar var den med lite räkor i. Nu är det snart dags för hell's kitchen!!! Love it!


Våga i livet

Först ut på samtalsfronten var Sara. Hon jobbar sista dagen. Har varje dag planerad innan hon åker, hem till sitt Bergen. Kommer sakna henne (dig Sara, eftersom jag vet att du läser) så mycket. Även fast vi inte ses och hörs så ofta. Men vi vet....att vi alltid finns där. Har en fredags kväll ihop och den kommer sluta i tårar, kramar, massa skratt och lika mycket kärlek. För vi säger inte farväl, vi säger ses snart!

Fick även veta att det hade hänt mycket där uppe i Gävle. Det handlar om kärlek, våga satsa och veta vad man vill. Mycket som har hänt under sommaren så man tappar nästan hakan.

Slutade med att jag ringde Jennie och fick höra om hennes planer. Ett studieuppehåll från förskoleutbildningen men plugg inom andra områden väntar under hösten. Hon vågar, hon vet inte allt. Men hon vet att det känns rätt, att prova nåt nytt.



Avslutade sist med ett långt samtal med Stina. Bara några dagar kvar tills läkarutbildningen börjar och hennes nya liv i Linköping börjar. Men det kommer gå bra. Det är ju Stina.

Pratade en del om kärlek, vad kärlek är, känslor, tolkningar. Eller ja, Stina pratade mest, jag lyssna och blir bara så glad av att höra henne babbla på. Det nästan bubblar ur henne :) Antar att de är för att hon är kär. Så kär att hon inte brydde sig om hur hon såg ut vid ett tillfälle. Sprang genom halva Västerås och enligt henne själv såg ut som "En påse skridskor"  för att säga hej då.
Du är för söt Stina. Min galna romantiker.


Vill också få en förändring. En ny start. Men vågar inte.

tvättar

Tycker verkligen inte om att tvätta men man måste ibland. Skönt att man iaf inte måste skriva upp sig på nån tid utand e e bara att gå dit o ta en maskin. Har nästan helt slut på kläder. Bara haft med mig sisådär 5olika ombyten och sist jag var "hem" till Uppsala tog jag bara med en tröja dumt nog. Så folk börjar väl funderar om jag inte äger mer kläder, har favorit outfits, eller tvättmani.

Nåväl, sen ska jag laga lite unerbart god tandoriikyckling, ris och currysås. Äta en smack till efterrätt och sen bara va. Helt själv för D ska ut och åka mc nu när det är så fint väder.

Nu ska jag till tvättstugan!


Så dåligt av mig

Längsen jag uppdatera men nu så!

Haft en riktigt bra dag på förskolan idag! Lagat potatisbullar, eller lagat o lagat. In i ugnen på 175grader i 30min.  Så fick barnen lingonsylt och rivna morötter. Gilla dom verkligen. Och så så lyxa jag till mellanmålet lite extra med hallon och bananer till filen :)

Nu ska jag iväg till Emelie och kolla in hennes boende. Bor i huset vid parkeringen så det är riktigt nära :)

Yes i can

Första dagen på Kragsta där jag ska laga mat nästa vecka är avklarad. Blev en suveränt bra dag utom sista minuten när jag skulle slänga sopsäcken. Gick hål i botten och jag fick ton men anans saft och grönsakssaft över mig. Bläää! Men som sagt, annars en bra dag. Kul och prata med Anna, tjejen som ska sluta i köket. 24år och har jobbat där sen hon var 19. Hon har en riktig liten sötnos till tjej, Elma som jag har haft på Gröna avdelningen i våras. Elma och hennes morfar kom och hämta Anna när hon sluta och hon hade sin mjukis katt med sig. Hon blev riktigt förvånad när jag stod där i köket och hon tittade med sina bruna fina ögon på mig o fråga vad jag gjorde där!? Jag svarar och hon säger lite lätt, Jaha kan du laga mat? och springer iväg.

Har iaf fått matsedeln klar för mig nästa vecka.
Måndag: Köttbullar och makaroner
Tisdag: Potatisbullar
Onsdag: Fisk, örtsås och potatis
Torsdag: Spagetti och köttfärssås
Fredag: Falukorv och ris
Kommer nog gå jätte bra, svåra är att få rätt mängd. Fullt hus är ca 90personer. Och sen finns det ju några som inte tål mjölk & ägg. Måste man göra en speciallare :)

Nu har jag iaf duschat av mig allt ananasspad och ska ta mig en glass! D hade stött på glassbilen och inhandlat 4 lådor med Smack! Så sjukt goda de är! Sen bär det nog av mot Östhammar via Uppsala och lämna min lilla bil! Måste kunna ta mig till jobbet på måndag. Ska fira Malin på söndag kväll så tänkte sova kvar i uppsala.  Kanske åker ut en sväng till M&P imorgon oxå och hälsar på! Skulle bra gärna vilja ut i skogen igen och leta svamp!

Vad ska ni göra i helgen?

Heartbreak kid

Just ätit en suveränt god middag med D. Tikka masala med ris och raita och naan bröd! Så kollade vi på Heartbreak Kid med Ben Stiller och Malin Åkerman. En riktigt rolig film, till en början. Många roliga repliker från Malins sida.Och har nog inte tänkt att det kan va såå jobbigt med nån som sjunger en hel bilresa. Sjukt vad less man skulle bli.
 Tänker på stackars mamma och pappa på alla semestrar vi har gjort, då jag och syskonen skriksjungit gubben noeeee(nåt spel som fanns när vi var små) - sången i flera timmar i sträck. Eller då jag fick min första mobil, och vi åkte till Sälen och jag spelade varenda ringsignal minst 100ggr.

Nej nu blir det strax mitt nya favo program! Hell's kitchen!

Jobb halva dan imorgon! Jag ska laga mat!!! och när jag kommer hem tänkte jag göra kärleksmums/chokladrutor/mockarutor, samma sak jag vet men med många namn!
Vad ska ni göra imorgon?

God natt på er!!!


Inne med glasögon?

Satt och läste lite på aftonbladet och tittade genom höstens mode, och vad ser jag? Mode med glasögon? Har ju inte glasögon längre men jag gillade verkligen den modellen jag hade för ett par år sedan. Känns dock lite dumt o springa runt med ett par bågar på näsan när alla vet att jag har opererat ögonen och det blev ett kanon resultat. Får man säkert frågor om det inte hjälpte, om synfelen kommit tillbaka mm. Är väl bara en av höstens många trender som kommer. Får hoppa på nåt annat :) För jag kunde inte vara gladare för o slippa de där med glasögon.

Hetaste trenden enligt aftonbladet


Godis sugen?

Är ni lika godissugna som jag? Och äter lika mycket godis som jag gör, de vill säga flera gånger i veckan så tycker jag att ni ska bli medlem på Gratis Godis. Tips kompisar och tjäna poäng och byt in dem mot godis. Eller delta i tävlingar och få godis. Jag har redan fixat 2 st godisbitar som kommer slukas ganska så fort ska jag säga :) Godismonster som jag är *hihi*

Till Gratis godis lycka till!!!!

Sara e för rolig

Hihih trots dina lockrop "komsikomsi", Sara så orkar jag inte ta mig upp till Gävle :) Eller orkar kanske är ett dumt uttryck men har ingen lust. Tanken var som sagt att kolla på en lägenhet med Bella. Skit fin sådan. Med jacuzzi och tv i badrummet, stor altan, sprillans kök mm. Men vet inte riktigt om jag är redo att bo med en kompis, bo i gävle, och betala en ganska hög hyra. Ska leta vidare och förhoppningsvis så löser sig allt snart. Jag ser saker på ett positivt sätt för tillfället.

Men ett rum med pengar skulle verkligen lösa en hel del.

Uppsala idag?

Usch har lite besluts ångest. Åka till uppsala och va lite hemma. Följa med Bella upp o kolla på en ur skön lägenhet i Gävle som vi kanske kan få hyra? Eller vara kvar i Väsby tills D kommer hem. Skulle verkligen behöva tvätta lite där i Uppsala och börja packa ner mina grejer lite smått.
Beslutsångest? ja verkligen

Dags för en promenad!

Ska strax promenera iväg till Jonny och Jill och hämta bilen. Sen bär det av mot vallentuna och mina härliga ungar på jobbet. Ska bli kul att återse alla. Haft sex veckors semester men det känns mycket längre. Är nog för att jag inte har gjort många knop denna ledighet. Inte ens läst en bok. Dåligt måste jag säga. Köpte nya GossipGirl i maj men har inte ens öppnat den. Får väl bli färdlektyr nu när skolan börjar igen och pendlandet börjar. mindre än två veckor kvar nu!

Grattis Malin

Idag fyller Malin 22 år! Grattis gumman! Hoppas du får en super dag tillsammans med Linda på grönan!

Kryss forts.

Ja och måste ju berätta lite om söndagen. Vi vaknade vid 11, ganska så utvilade. Jag var super hungrig. Kom upp till cafeterian och D tog en ost fralla och jag en barnportion med köttbullar och mos. Man fick ta själv så jag frågade hur många köttbullar som ingick i en barnportion. Killen i kassan gav mig en liten tallrik och sa att man fick ta så mycket som rymdes på tallriken. Och vips så var min tallrik överfull med ett berg av mos, lingonsylt och säkert 20köttbullar Hunrig som jag va :)

Sen ville D köpa nya deos och vi luktade på en massa så näsan vittra sönder. Sen tog vi oss upp på soldäck i lagom tid tills vi anlände till Mariehamn. Tittade på folk och sen var det äntligen dags för BINGO! Hade längtat hela förmiddagen för att få spela. Tog varsin bricka och satte oss i en soffa. Fick ett trevligt par brevid oss. Ingen av oss vann nåt! Nummer efter nummer ropa de ut men ingen vinst! Av 10st som vann var 8st barn. Nåja, sen skulle de va gameshow med Pirates of caribeen tema. Bra tänkte vi, de här fixar vi. Jag kilade iväg till taxfreen och skulle köpa lite godis o läsk. Dryga människor i kön som sölade allt de kunde. Så hann jag inte tillbaka i tid utan de hade hunnit börja tävla. Man fick ett nummerkort som man skulle kasta så nära en kista som möjligt. Tråkigt nog var D nära men inte tillräckligt. De 3 bästa fick gå fram och tävla och de var frågor om filmen. De va inte så bra. Av 10frågor hade vi 2 fel och de tävlande minst 5-6. Men men. Sen var klockan nästan halv 6. Gick upp på däck och kollade på fina hus och gick sen och hämta väskan.
Sen var resan slut! En trevlig sådan!

Kan iaf rekommendera Silja Galaxy. Beror väl på vad man är ute efter men den va inte dålig. Hade läst lite i bloggar om vad folk tyckte men vi gillade den. Buffen var inte den bästa men det fanns så många andra ställen att äta på. Trevlig personal och gott om plats att sitta. Bra band och discot var lagom stort. Inte så mycket ungdomar men parta kan man göra om man vill. Vi kunde iaf roa oss till 4 på morgonen.

 Våran hytt
Min första drink och jag ser hyfsat glad ut. (5min senare är spiller gubben öl på mig)
Nya kläder och skor.
Skipper red
Daniel med en drink
Dagen efter i hytten
På däck
Lämnar Mariehamn med Silja Europa bakom.

Tillbaka från kryssen

ja då var helgen slut.Och vilken helg det blev. Ätit gott, skrattat, solat och tävlat!

I söndags åkte vi till Värtahamnen och ställde oss i en lång kö på silja terminalen. Hatar att köa. Och blir så sjukt irriterad när folk tränger sig. Alla ska ändå med? De går inte så extremt mycket fortare bara för at man har trängt sig fram 3meter i kön. Som sagt, vi stod nånstans i mitten. Tog oss till hytten och den va så tjusig! Fast vet inte om jag skulle betala för en sån hytt med tanke på attvi i stort sett bara sov där. Iofs är det mysigt med dubbelsäng :)



Vi hittade fram till Buffén och var bland de första i kön. Fick fönsterbord för 6personer så vi väntade oss ett äldre par men fick en söt mamma och dotter. Bordet brevid oss hade ett yngre par som vi senare pratade en del med. Maten va väl sådär. förätterna/kallarätterna var det bara laxen,potatisen och räkorna som bra. Inte ens sillen var speciellt god. Nej så vi gick in på varmrätterna, där de fanns tandoriikyckling! Riktigt god och kryddig! D åt rostbiff och gratäng. Sen var det dags för efterrätterna. Jag hade tidigt spanat in skålen med bär och vaniljvisp men blev så besviken då vaniljvispen var ett skum? Vet inte vad de hade gjort men de va bara skum utan smak. Så gick för att ta lite glass. Världens kö med 3 ryskor(inga fördomar) framför som inte fatta hur man tar glass? Hur svårt kan de va? Och precis när de var deras tur tog personalen fram ett helt nytt paket. Ni vet såna som man tar kulglass ifrån. Och ryskorna börjar gröpa ur i mitten. Skakar på huvet och fortsätter att gröpa. När kvinnan framför mig äntligen har fyllt sin skål med glass så säger hon nåt till mig och tar en till skål. Det hela tar 5min för att fylla 2 skålar med glass. Fortfarande lång kö bakom mig och kvinnan som är efter mig suckar högt. Min tur, doppar skeden i vattnet och får 3 fina kulor på 30s. Folk nästan applådera bakom och kvinnan som var efter mig frågar.
-Jobbar du i en glassbar eller?
-haha nej men hur svårt kan de va o ta glass?
-nej precis, det kan man fundera på
Jag skratta lite snällt och fyllde skålen med kola och jordgubbssås och gick tillbaka till D.

Efter maten gick vi båtesyn och handla lite godis. Lämna det i hytten och gick upp till Starlight palace och lyssnade på bandet. Beställde varsin drink och satte oss i en soffa vid gången, vilket jag kom att ångra. Efter en kvart kommer en gubbe med en bricka med 4öl på. Vi hör han säga "ja men där sitter vi ju" och vänder och snubblar och jag får 2 glas över mig. Hinner reagera så pass att jag hinner flytta handen med kameran mot D men annars e jag dygn sur. Alla runt om tittar och gubbe bara går vidare. Blev så förbannad. Kommer en kvinna med lite servetter och jag trodde ju att hon var med honom då hon ursäktar honom och säger " ja men han e så full" Full? Lite vett har man väl i skallen när man e 60+? Går fram till gubben och säger:
- Ja men vad kul att du spiller öl på hela mig!
-Jaha du oxå? Jag fick också på mig. (dumt jävla svar)
-JA men jag då? Hela väskan och min kamera(överdriver) och kläderna!
-Ja men om nåt är fel så rättar vi till det. Jag ersätter din kamera(blir lite paff över svaret)
-Ja men kameran klara sig. Men du får fan se dig för. Inte så jävla kul direkt.
Sen gick vi ner till hytten.

Fit for fight-igen och vi går till Moonlight bar och lyssnar på kareoke. Tjejen som avsluta sjöng "son of a preacher" riktigt bra och showa riktigt. Gick tillbaka till Starlight och lyssna på bandet och kollade på alla som dansa. Fick oss rikigt många skratt. Var ett äldre gäng med som säkert hade personalfest som va så fulla och de dansa så roligt. Pratade lite med en kvinna som ingick i gänget när jag beställde en drink. Hon va så avundsjuk på mig som hade fått 2 lysarmband. Så hon fick ett till av bartendern och tackade för sig. Vid bandets sista låt fick jag med D upp på dansgolvet. Mysigt värre!

Jaha vad skulle vi göra nu då? Vi gick upp till discot och kollade på folk i ett par timmar. Sjukt så folk dansar när de är fulla. Och vad folk har på sig. Elak jag är nu som sitter o kommenterar det men man blir förvånad. Vid 3 gav vi upp och gick och åt en macka. Gick sen ner till hytten och skulle sova. Satt på tvn och upptäckte en kanal som visade ifråm de 3 barerna. En kamera var över discots dansgolv så vi kunde ligga i sängen o kolla på alla. Hade vi vetat de hade vi gått ner o lagt oss timmar tidigare ;) 
fortsättning följer.....


Uno

Förlorade flera timmars uno spelande! Så dåligt det gick för mig! 84poäng på en omgång lyckades jag skrapa ihop men segrare blev Camilla. Tittade även på en halv läskig film, Besatt. Eller ja, jag skulle nog inte vilja kolla själv men den var inte så bra. Men handlingen var verkligehetsbaserad, eller som jag sa, sanningsbaserad :) Jag har lockat fram många skratt idag när jag sagt fel. Men de får man bjuda på.

Maten blev jätte god. Grillade entrecote och hade klyftpotatis till och så lagade D en ljuvligt god kantarellsås. Åh jag älskar god mat. Buffé imorgon också så de kan ju inte bli bättre. Håller tummarna för att de har vaniljvips och hallon och blåbärkompott till efterrätt.

God natt alla

Skogens guld

Ny duschad och redo för kvällen! Som inte blir så speciell. Ska ner till Camilla och Niclas och äta mat. Daniel och jag har tagit oss ut till Östhammar för imorgon ska jag till M&P och hämta lite pengar å jag klarar att ta mig till jobbet de kommande veckorna. Busskort ska inhandlas!

Vi stannade på vårt hemliga ställe för att leta lite kantareller. Ja jag vet, folk tror inte att de finns några än,speciellt med den dåliga sommaren. Men tji får ni! Hittade tillräckligt med svamp för 4 rågade mackor, eller en fin stuvning, eller en god sås. Dumt nog hade rådjuren hunnit före oss på de flesta ställena men några riktigt fina exemplar hitta vi.


God morgon!

Lördag idag och tanken var ju att jag och daniel skulle åkt till Gävle och tilbringar dagen med Sara,Linda och Malin men pga att jag drog kortet några gånger för mycket förra helgen så är ekonomin i botten. Så vi får glatt stanna hemma. Vädret var är inte det bästa heller så. Men de e tråkigt. Verkligen ledsen tjejer. Imorgon ska D och jag på kryssning. Den är som tur va redan betald så de är bara gå ombord o ta det som de kommer. Ska åka med Silja Galaxy så de ska bli kul.


Har varit på ganska många kryssningar i mina dar.( räknar inte med de 1000tals jag åkt med Eckerö till åland) Tråkigt nog har datorn kraschat lika många gånger så de flesta bilderna är borta. Någon har ju säkert varit smartare än mig och framkallat kort men så långt tänker inte jag. Ska bli skärpning med det! Nåja, min första kryss var med gymnasiet i 1an då jag och Fia och några till fick åka på utbyte till Finland. Fick bo hos en trevlig tjej, Annie och hennes familj mitt i Helsingfors. Båtresan var riktigt kul. Jakob, Frisken, Mia och Mika var också med och vi alla var 16 år och ville så gärna köpa lite alkohol. Funderade halva resan hur vi skulle bära oss åt. Mia ställde upp och vågade sig in i taxfreen och köpte lite öl och cider. Och sen var det dansgolvet som gällde. En riktigt roligt kryss för o va med skolan.

Ska berätta om 2ans kryss senare idag. Den va super! Det va då vi fann varandra. Linda, Malin,Sara,Fia och Jag.


Lite knepigt de här!

Oj så jag kämpar med de här med kodmall och stilmall. behövs verkligen tålamod och tungan rätt i mun när man inte är van. Men nog ska det gå.
Daniel och jar har tillbringar kvällen framför tvspelet och klarat av att få stjärnranking på mariokart på ett fler tal banor. Lyckats ganska bra. Fått några nya gubbar att köra med och nån ny bil. Men har lite kvar att dona med. Har även underhållit Daniel kompis David med att skicka bilder på Daniel från förr.  För er som inte känner min Daniel så har han legat i hårdträning och träffar man inte honom så ofta så känner man knappt igen honom. Han har blivit så smal och fin (Du var fin innan oxå älskling) men som sagt, man känner knappt igen honom. Mormor satt och fundera ett bra tag på studentfesten över "vem den där pojken var" som stod en bit bort. iaf, David fick sig några skratt när han fick se sin arbetskamrat som han aldrig sett han förr.

Nåja. Är iaf väldigt stolt över min blogg. Har idag ändrat lite på texten och lagt in en klocka! Och för er som är i lika desperat behov av hjälp så finns det ju änglar här i bloggvärlden.
Besök http://www.designadinblogg.se/ och få den hjälp du behöver!

God natt på er!


Eftermiddag med Bella

Ja nu har Bella åkt och jag sitter här med min nya blogg och är sprudlande glad! Har lite ont i ryggen dock, är nog för att vi har suttit och spelat mario kart ett par timmar. Vi va bäst! spelade team och vann!!! 172poäng de är inte illa! Innan vi började så tog vi en sväng till donken. Eftersom jag inte va så snyggt klädd så tog vi drivern. Bra dumt måste jag säga att dom inte har meny tavlan då man beställer. För den stod flera meter tidigare och inte tänkte vi på de heller. Så Bella körde glatt fram till högtalaren och en tjej frågar vad vi vill beställa.
-oj? jaha ni hade ingen tavla här. Ja vi har inte riktigt bestämt oss.
-vad vill ni beställa?
-nej vi har inte bestämt oss.
-jag hör inte, ni får komma till nästa lucka.
Så vi åker snällt fram till nästa lucka, i lite panik för vi vet fortfarande inte vad vi vill ha. De brukar ju alltid ha nåt nytt på menyn så kunde va kul o veta vad. Men vi beställer två mc feast meal med cola. Åker till nästa lucka och får en mc feast och en Qp. För de e tydligen slut på mcfeast. Vi får en stor cola och en mellan för de gjorde lite fel. Nåja tänker vi och åker hungriga hem. Mat som mat.

Im back!

Ny blogg och nytt utseende!
Äntligen är jag nöjd! Nej jag är mer än nöjd! Jag är SUPER nöjd! Tack Evelina för att du fixa min blogg! Oerhört snällt!  Besök Evelinas blogg på http://evlajndesign.blogg.se/ 


RSS 2.0