aventyrarna!

hejhej! jisses vilka aventyr vi gor! Igar sa foljde vi en ny trappa till ett privat hotell och strand, de tog pa krafterna. Sa mata vi aporna. Kopte en pase med frukt for att ge men det kom en stor apa och tog tag i pasen sa ja blev radd och slappte. Den apan kunde gotta sig en lang stund. Pa kvallen sa tog vi varsin drink. Daniel lovade att jag skulle fa en klanning om jag drack upp hela. YES tankte jag och fixade det till slut. Men de blev lie for mkt. Nar jag provade klanningen sa sag jag i ogonvran att nagot ramlar. Sa jag vandr mig om och pang, far hela kladstallet pa mig. Holl pa o skratta ihjal mig och Daniel med. Pinsamt!!

Idag har vi akt till Railey och gatt omkring. Tankte ta oss till den gomda lagunen. Jo tjena, de va en rolig klattring i berg rakt upp! Men vi fixa det!!! Kan inte beskriva sa ni maste se det vi filmade! Sen var vi vid viewpoint och sag ut over railey. Jatte fint!  Nu ska vi ata indisk. puss puss
 


torstig

klaaarrr


valtaren

klattringen har borjat

viewpoint


Lagunen!

Tiger cave tempel

hejhej! Idag har vi hyrt moppe och akt till tiger templet! Borjade dagen med att sova till 12. sen hyrde vi moppe for 150bath! typ 30kr. Sen begav vi oss mot templet. Halvvags fram sa borja de regna sa vi vande och akte hem. Men det kom inget regn sa vi gick ner till stranden och vantade. Harligt att bada! Sen gick vi och at super duper god pizza. Stod att en Small skulle rcka for tva personer men de stamde inte riktigt. Sen gjorde vi ett nytt forsok och kom fram till var destinantion. Kan saga att det vi skulle gora var att ga uppfor 1237 steg upp. Det var sjukt brant!!! men vi fixa det efter en stund pustande. Som tur var sa hade det regnat och var ganska sa svalt. Fast typ ca 35grader. trappstegen var ca 40cm hoga! Och lutning pa... ja de va brant.. vet inte hur lang tid det tog for vi glomde kolla tiden. Men ca 30-40min. Ner gick lite fortare, Just de, nar vi val var uppe sa motte vi tva hundar! De lag dar uppe och njot av utsikten. Nar vi kom hem sa blev det en skon dusch och sedan har vi svullat i mat och glass. hihi! Vi filmade vagen upp sa ni ska fa se nar vi kommer hem! 1 v kvar har, kanns som en evighet. Har lite hemlangtan nu! Skulle garna ladda upp fler bilder men har slott internet. Ni far se mer nar vi kommer hem.








Sa maste vi tacka for alla fina kommentarer! Vi ar valdigt nojda med vara kostymer. Daniel alskar att posa hehe

lordag!

hejhej! Vaaaarmt har! Idag har vi hamtat ut vara kostymer! Tog endast 2dagar att gora dem! Jatte fina! Annars har vi varit har i aon nang de senaste tva dagarna. Fin strand men inte som bamboo! Mkt folk! Men har fatt min massage idag for 40kr. och pedikyr och en stor pase frukt Imorgon ska vi hyra moppe och ta oss till tiger cave! Buddastatyr uppe pa ett berg. Ska bli roligt! Men jag ska inte kora! For mkt trafik!

Sa maste vi saga grattis till Camilla som fyller ar idag!!!
.

D ar nojd!

Fredagen hos skraddaren


Klart!

Uppdatering!

hejhej! Antligen har jag fatt tag pa internet! Sa nu blir det en liten uppdatering! Sen sist har vi varit till paradiset, tva ganger. I tisdags tog vi longtail till Poda och badade och snorklade. Tog ca20min att aka dit. Traffade tva harliga svenskr som vi har umgatts med sedan dess! Trakigt nog  aker de hem imorgon. Iaf, nar vi var pvag hem fran Poda sa borjade det regna. Plotsligt ropar forarna at oss att titta. En TORNADO! Hjalp! Lite smatt chockad! Knappte en massa bilder och den kom narmare. Val i land sa hade blixten slagit ner lite overallt och det brann, men vi klarade oss bra och markte inget av allt de dar.

D pa Poda

Lunch!

Tornado

Pa kvallen tog vi drinkar med Vivi och Stefan och de visade oss bargatan med hororna. Hmm trevligt stalle. Spelade iaf fyra i rad och lite biljard. Nar vi skulle ga hem sa kom en hora och rev D pa armen! Fatta inte varfor!

Vinnaren

Dagen efter sa hyrde vi tillsammans med de andra en egen longtailbat och akte ut till bambooisland! Fy fan vad vackert! Latt bast hitills! Dumt nog sa slutade videokameran att fungera pa vag dit. Men ska dit igen och D fixade kameran idag som tur var! Ak till bambooisland om ni kan!!!! Vi snorklade och sag en massa fisk! Har kopt undervattensfodral till kameran oxa som funka bra! Vi var nastan sjalva pa stranden! Sa underbart! Sen efter tva blev vi helt ensamma! DET VAR LIVET!

var longtail med forare!

Harlig utsikt!

Redo!

Helloooo

Pa kvallen blev det drinkar!

Idag har vi varit pa tur med med speedboat! De gick fort! Herregud! Trodde haret skule blasa bort! Men underbart vatten och otroligt fina strander!
 
Volym!!

Bild fran Hong island! Var mycket folk nar vi kom med de forsvann rtt fort! Harligt! Sa har vi haft otroligt tur med vadret! Ar val ca 45grader! Har sett minnesstenar och saker fran tsunamin oxa. Blir valdiigt rord! Svart att fatta!

God natt pa er nu!!!


Antligen framme!

hejhej! Nu sitter jag p[ Ao nang sunset hotel. Allt har gatt bra! Det borjade med att vi satt i baren pa arlanda i drygt en timme och smutta pa vara drinkar. Eller ja.. Daniel havde val i sig for att lugna nerverna. Sen blev det ombordstigning och sa klart sa hamnade vi framfor ett par gimobor i kon. Mamma det var nan arbetskamrat till dig. Val ombord hade vi bra platser. Om nagot trangt men jag fick ju min fonsterplats sa jag var nojd. blev lite sena fran arlanda, ca 25min. Sen borjade Daniel att klanta sig. Forst hade han sonder sin gaffel till maten. Sen sángde han sig ner i satet och fick in laret i horlurspiggen. Sedan vid 7tiden pa morgonen vaknade jag av att det var nagot bekant ljud. Daniel mobilvackarklocka saklart. Vi fick ner mobilen fr[a hyllan och gjorde allt for att f[ bort batteriet men de ville sig inte. Snozzen 'r var 5.e min sa det var bradis. Fick starta mobilen och stanga av alarmet. Annars gick flygresan bra. Inte mycket somn, inga skrikiga ungar och hyfsad mat.

Nar vi sedan landade sa slog en vag av varme emot oss. Harligt! Fick tag i en taxi som skulle kora oss till Tipa resort. Men tydligen hade han andra planer och vi hamna hos en hotellformedlare. Efter mycket om och men tog vi hotellet vi ar pa nu. For nastan 600kr! Vi vet dyrt! Men brist pa somn sa blev det sa.Har hittat ett fint bungalowhotell som vi nog ska bo pa de narmaste dagarna. Far se imorgon. 

 Har varit och atit middag for 100kr. Atit super god glass och shoppat badklader och solkram. Imorgon blir det longtailbat nagonstans. Just det! Naturenár storslagen! Vilka palmer! och Camilla! Nar vi gick pa gagatan kom det en liten groda! Blev livradd! Sen har vi sett fina hundar och katter! de ser ut att ma bra faktist. Hmm.. ju jag har k;pt en snygg billabongbikini f;r 60kr. Daniel pruta till sig badbyxor och tofflor f;r 100kr. Traffat manga roliga svenskpratande thailandare. Leeeget?

Klockan ar nu strax efter 23 och det ar 28grader varmt! Mer bilder imorgon!

En drink tack





Vart rum!

Earth hour

Den 28mars är det dags för earth hour! Mellan kl 20.30-21.30 släcks ljuset runt om i världen till förmån för klimatet! På skansen ska en konsert hållas och en rad radiokanaler är tysta under denna timma. Skolor och företag är med så anmäl er ni med! Det hela började år 2007 och då släckte 2,2miljoner av Sydneys invånare sina lampor. 2008 hade det spridit sig runt om i världen! Får se hur det går detta år!


Se mer på earth hour

D och jag är ju borta då men hoppas folk i thailand även medverkar! Vi kommer definitivt göra det!

Aldrig mer Siba

hejhej! Köpe ju en telefon för inte så längesen som jag var missnöjd med. Eftersom jag inte fick byta den så sålda jag den förra veckan. Idag fick jag min räkning från tele2. 1029kr! SÅ jävla mkt. Vad innehöll denna då? Jo två extra avgifter som Sibakillen sa skulle räknas bort när jag tog och förlänge mitt abonnemang. så 350kr bara extra onödiga avgifter. + att sibakillen sa att erbjudandet om abonnemanget som tele2 har där man får sänk månadskostand till 29kr/mån gällde trots att jag köpte telefonen där. bara att ringa till Tele2 så ändrar de. SÄKERT! Funka inte!

Dessutom sa kundtjänst nu att det var ju tokigt och han fatta inte varför jag hade sålt mobilen. JO FÖR ATT DE SA ATT JAG SKULLE GÖRA DET KANSKE!? EFTERSOM JAG INTE FICK LÄMNA TILLBAKA DEN! För tydligen kunde man göra ett återköp av abonnemanget. Blir så jävla sur! Aldrig mer SIBA! Skit företag!

Nedräkning


Foto på söt Ruff när han var 8v! Min lilla bebis!

Nedräkning pågår! 11dagar kvar till avfärd mot varmare klimat! Hej då snön!

True Blood

hejhej! Ny vecka och nya planer! Var tänkt att jag skulle jobba hela veckan men tyvärr så blev det ändrat pga en enda tid!  Kunde inte jobba heldag imorgon och då hitta de en annan som kunde jobba alla tider. Ibland är livet surt! Så där rök 4000 till resan. Håller tummarna för att någon blir sjuk så man får jobba lite iaf.

Så nu är jag ledig så vet inte vad jag ska hitta på. Förslag!? Denna helg har vi varit hos Camilla och Nicko som vanligt. Började titta på serien True Blood. Blev fast direkt. Lite dåligt skådespeleri, otroligt mkt sexscener, men en hel del spänning och vampyrer såklart :) Så slutar varje avsnitt så sjukt spännande så man måste se nästa. Skulle inte klara av att se den en gång i veckan! Nej nej, så ikväll är det de sista 4 avsnitten som gäller. Längtar redan! Dessutom är Alexander skarsgård med som "övervampyren"  Erik i område 5. Finns riktigt många intressanta karaktärer så tycker verkligen ni ska ta och se denna serie! Jag lovar att ni blir fast! Och temasången är såå bra!  I wanna do bad things with you....
 


"Sookie och Bill"


Jaha nu var det dags...

För en uppdatering igen. Lika dålig som alltid. Men gillar faktist Ruff's blogg bättre. Har tillbringat dagen på väsby veterinärmottagning. Ruffen kräktes och var inte på topp i morse, så nu har de klämt och känt på honom. Sprutat i kontrasmedel och röntgat 3ggr. Kom inte fram till något direkt utan nu får vi prova med dietfoder en vecka. Så hoppas det funkar!

Annars har jag jobbat och varit i skolan. Har även hunnit köpt min efterlängtade mobil som kanske inte var så efterlängtat när jag väl fick den. Nej de där med touchknappar är inte min grej! Men men nu har ja den så är väl bara att vänja mig. Finns ju några roliga funktioner men att skriva ett sms lr leta i telefonboken(det man gör mest) är pest och pina.

Har fått våra flygbiljetter nu också så nedräkningen har verkligen börjat. Känns som igår när jag ringde för att höra vad en flygstol kostade och se, 4mån senare är vi nästan där.
Hoppas att Rufftuff blir kry snart!

Längtar till paradiset

RSS 2.0