Trevlig valborg!

Hejhej! Nu ska jag iväg till centrum en sväng, handla ett spel, ett par leggnings och sen ska jag tvätta bilen och överrasska Daniel! Ikväll blir det Uppsala och middag hemma hos Malin med alla paren och några till. Jätte kul att träffa alla ;)  Självklart ska Ruffetuff med!

Spadag!

Idag ska jag upp till Gävle och umgås med Annastina, Anna och Jennie! Kommer bli toppen kul! Anna och Jennie har planerat en spadag för Annastina. Detta för att hon i februari fyllde 25år men som alla vet så är det här med planering svårt att få ihop när alla har olika scheman. Men nu blir det av. Vet inte riktigt hur dagen kommer att se ut men det ska bli mat, bastubad, ansiktsmask, hårinpackning,chokladprovning, spel och en massa skvaller. Sedan utgång men jag måste åka tillbaka till Östhammar. Skoj ska det iaf bli!

Så måste jag ju tips om lite roliga klipp. Först: aftonbladet hade agt ut ett klipp från en tjej som lurar sina klasskamrater på sin klassåterträff. Med hjälp av ett kamerateam och en strippa som spelade henne så lurade hon sina gamla kompisar. Visa var lite skeptiska men trodde iaf att det var hon. När det sedan blev dags för uppvisning så började hon såklart att strippa. Haha hur kul som helst. Tycker jag iaf.

Sen så är det ju britans got talent igen då som har ännu en super stjärna. Dåligt med sådana i Sverige måste jag säga. Nåväl så är det denna gång en 12årig pojke, Shaheen Jafargholi, som sjunger Amy winehouse - Valarie, börjar väldigt bra men hon avbryts nästan direkt av Simon. Man får ju en klump i magen och han säger att det är helt fel, och om pojken har någon bakup sång. Så det blev Michel Jackson- whos loving you. Så tar han ton och WOW vad han är duktig! Stjärna de där!

Utställning och inspirationsdag!

Hejhej! ja igår var ju ju och ställde ut Ruff. Han fick 1:a placering! Jätte duktigt var han, min lilla pojke! vill ni läsa mer och se bilder s gå in på hans blogg. Idag har vi varit på ibspirationsdag med Ruff, ett tillfälle som Camilla har haft och Ruff har fått prova på rallylydnad, kontaktövningar, viltspår. Så har vi pratat om vikten av att aktivera sin hund. Hundar är precis som oss människor och vill göra saker. Därför ska man inte bara låta bli att lära dem nya saker när de börjar bli 3-4år. De är som om du själv skulle sluta lära dig saker nu när du är mellan 20-30 år. Typ att , nej nu räcker det, nu har du lärt dig tillräckligt. Nej så nu måste jag träna och hitta på en massa saker! Fick jätte bra inspiration och känner mig motiverad! Tror Ruff kommer bli en super smart hund! Tack Camilla!!!

De går inte att lura polisen!

Halloj! Idag har jag varit ner till centrum en sväng. När jag åkte hemifrån fick jag se polisen på andra sidan vägen. Typiskt, inte för att jag är rädd för att blåsa lr något, men vårt avgassystem är inte 100% så det finns risk för böter. Skulle ju inte vara nere på stan så länge så tänkte att jag åker en annan väg hem, jag skulle ändå bort till djuraffären i Bollstanäs så då åker man faktist en annan väg hem. Lala inga problem de här inte. Åker förbi skolan vid Jonny och Jill, mycket barn ute och det är 30. Efter att jag har passerat skolan så gasar jag på liiiite liiiite kanske till 35 för de är fortfarande 30, tror till kl 16.  Och bakom kröken stod polisen och sköt med laser!!! Hjälp! Jävla otur. Va typ som de tänkte att... hmm vi ställer oss här med så kan ingen slippa undan idag!  Men de va tydligen snälla för jag blev inte stoppad. Kanske sköt de precis innan jag hann gasa liite.

Tack till polisen som var snäll idag! Och jag ska tänka mer på hur jag kör! Jag lovar och svär!

Anmälan

Ja ni... som ni vet är jag alltid ute i sista minut, och även denna gång. Nu är det 30min innan den egentliga anmälningstiden till höstterminen går ut men eftersom studera.nu har kraschat så har de förlängt tiden tills imorgon vid lunch.  Har iofs inte kunnat söka tidigare heller. Nu är det iaf bestämt att Lisa och jag ska skriva tillsammans. Det blir en c-uppsats på P-institutionen med inriktning på didaktik. Exakta ämnet har vi inte bestämt men det kommer säkert bli toppen bra!

Lite ny musik?

Idag har jag spenderat halva dagen i bilen med P3 på Radion och diverse konstiga radioprogram. Otroligt sexfixerat var det iaf, fast de va lite roligt. Någon lek där de spelade upp klipp med kronprinsessan där man skulle gissa om hon pratade om mensskydd eller kronprinsen. Vädligt konstig men man kunde faktist undra vad det var hon egentligen pratade om. Nåväl, fick även höra Promoe - Svenne-Banan, ganska kul låt faktist =) Blir säkert nån plåga som man kommer höra överallt. Efter det kom Lily Allen - Fuck you, den har jag sjungit på halva dagen :)

Svenne banan
Fuck you

Födelsedag på ingång

Satt just och kika igenom min kalender och upptäckte att det är mindre än 3 veckor tills min födelsedag! Har kommit på några saker som jag vill ha som ; Nya tallrikar 6st. Matskålar med ställning till Ruff, en helkväll med mina vänner och nu till det utlimata, en SPIKMATTA! Japp har läst en hel del om dem nu den senaste tiden och vill verkligen ha en. Hoppas att det skulle göra sussen för min stackars rygg. Finns att köpa på en rad olika ställen.  Klicka här Den svenska spikmattan


(bild från http://spikmattan.com/bilder.php)


Påsken är över!

hejhej! Haft en super hörlig påsk med familjemiddag varje dag =) Stor familj man har!
I fredags var det hemma hos M&P och både Josefine och Jonathan var hemma samt Jontes tjej Rebecca. Så kom även Linda och förgyllde vår tillvaro med påsklotter till oss alla. D vann 50kr Wiehoo ;) Så har vi grillat hos Camilla&Nicko, tagit med Ruff ner till havet för o bada tassarna(han älskade det) och hjälp D:s mamma att möblera om lite. Dessutom har D grejat med bilen hela helgen. Igår tröttna vi på Ötshammar och åkte hem istället. Tittat på Marely&Me och jag börja störttjura i slutet trots att Linda hade varnat mig. Efter det åkte vi till Jonny&Jill en sväng och fick även mat där. Gosade lite med Snövits ursöta valpar, knatte,fnatte och tjatte.

Nu ska jag ner till bibblan och sen skriva läslogg innan jag och Ruff ska till Östhammar igen och gå på utställningskurs.

Suck...

ibland blir jag bara så less på allt man läser...


Tack för idag!

Nu är det dags för sängen! Sjukt trött i ögonen... har haft en toppen dag! Mattelektionen idag var helt okej! Trodde att jag inte skulle fatta något alls men förstod allt vi diskuterade och alla tal vi räknade. Fick dessutom sluta en timme tidigare och så ett stort tack till Malin i klassen som skjutsade ner mig till tåget så jag hann precis!

Sedan en mys kväll med Fia och Linda, med thé och mackor och bullar. Visat kort och film och pratat en massa. Älskar mina vänner! Så följde Fia med mig till tåget som visade sig vara försenat och efter att ha sprungit mellan de olika perrongerna så hann jag med ett tåg tillslut. Väl hemma i väsby stod D och väntade på mig med bilen så jag slapp gå hem i regnet, och han hade en hamburgare med sig ;)

God natt och tack för idag


Gävle idag och sedan myskväll!

Har redan anpassat mig till de svenska tiderna. Gick fort =) Ska strax upp till Gävle och ha matte hela eftermiddagen. Har missat två lektioner under resan men de ska jag väl lyckas ta igen. Sen blir det till att skriva läslogg på tåget hem för blir inget plugg ikväll. Ska nämligen hoppa av och tillbringa kvällen med Fia och Linda Super roligt! Hoppas ju att malin även ska hinna titta förbi en snabbis. Blir thailandsfilmvisning ikväll och säkert en hel del skratt.

Men kan ju inte säga att jag inte längtar tillbaka...

Sammanfattning...


Hejhej! Nu är vi hemma igen! Haft en super skön resa och allt gick toppen bra. Spenderade lite väl mkt pengar kanske men man har ju inte semester så ofta. Lägger ut lite bilder på det bästa från resan.


vackrast av dem alla...bamboo island

Nya vänner

Ensamhet...

Glass i stora lass

snygga frisyrer

Kämpande

Prova nya saker

god frukost

Nya stränder varje dag

Ananasshake

Djurliv

God mat

kärlek

vacker natur

äventyr


Vet inte när nästa resa blir av men det ska inte dröja allt för länge kan jag lova! Jag har mina planer tillsammans med en av de finaste.

Snart hemma

hejhej! Ytterligare nagra dar har gatt. Vi har hyrt moppe igen och tagit oss ut i djungeln. Besoktre ett vattenfall och fick syn pa en gigantsik spindel. Sen hittade vi pa en plats med elefanter som vi matade och sedan hitta vi en liten grotta. Annars har vi borjat trottna pa ao nang. Stranden ar trakig. Sa imorgon aker vi pa snorklingstur till phi phi. Ska aven till mayabeach dar The beach spelades in. SKa bli skoj. Antar att de ar mycket folk men men. Nu pa kvallen har vi shoppat lite och atit god mat. Sa har vi spelat lite tvspel. Snart kommer vi hem!!! Saknar er lla och speciellt Ruff!!!
Vara klockor
vattenfallet
En elefant
En till


RSS 2.0