Sol sol sol och lite shopping!

Halloj! Idag har jag varit in till Uppsala och träffat mamma och jojje för lite shopping!´Mamma var så snäll så och gav mig ett par skor och en klänning.! tack tack!!! Annars har jag och D suttit ute med Ruff i parken och ätit jordgubbar i solen. Jag gjorde en egen glass till Ruff. Enkelt ochg tydligen väldigt gott! Bara tog en plastpåse och fyllde med vatten och droppa i några korvbitar och godisar och in i frysen ett par timmar och vips en isglass för hundar! Så tittade vår roliga spanska granne förbi och berättade att han hade sett D.s fina bil i garaget när han kom hem. Och han stod och tittade så mcyket och glömde bort att hans hemnycklar låg kvar på hans moppe medan han låste garaget och vips så var han utelåst! D.s hämtade en såg hos Jonny&Jill och sågade upp det. Så snäll som han är. Nu har vi kikat på några vänner avsnitt och ätit Pizza. D spelar tvspel nu och jag ska lägga mig på min spikmatta!!! ÄLSKAR den!


Nya Gratis bio!

Halloj! Nu har gratisbio uppdaterat sin sida med nya layout och nya sätt att tjäna poäng! Nu är det inte bara en samlar sida utan en riktigt community! :) Och bäst utav allt är att man snabbare kan skicka efter presentkort och till ännu fler affärer än tidigare! Allt från elgiganten, din sko, akademibokhandeln, gina tricot, veromoda, MQ you name it! i stor sett allt! Toppen bra! Har själv precis skickat efter ett till skopunkten då jag ska köpa nya skor där snart! Och nya poäng är på ingång! Tycker verkligen ni ska testa om ni inte tidgare har gjort det och ge det en chans! Och varför inte bli vän med mig lr skriva en rad i nya gästboken!?

Gör som jag och bli medlem! Tror inte att du kommer att ångra dig!  Startpoäng får du 50st! Och Då är det endast 150kvar tills det är dags att beställa det första presentkortet! Så kom igen och ge det en chans!!!

Gratis bio (och mycket med för alla)
Klicka här och du är igång!! Ses i shoppingvimmlet!


Midsommardagen i bilder

Usch känns lite trist med den här bloggen faktist. Ledsnat otroligt mkt...Räcker med Ruff's tycker jag nästan. Men lägga upp lite bilder är kul! Denna kväll bestod i en hel del skratt, några tårar men mest svordomar. Och kul det hade vi! Middag på köket och hamnade sedan på ett svettigt hummel med tjockt med folk. Stod inte ut många timmar så vi åkte hem till sköna sängen!


Jag, Malin och Linda

och Fia och Sara

Glada gänget! Blev en hel del gruppbilder.

Hmm... hur ska vi stå nu då!?

Vet inte om de blev så bra!?

Hur ska vi stå nu då?

Ja de där blev bra!

Till minne av Tess.

En tid nu har vi kunnat läst om Tess. Flickan som blev dödad av sina klasskamrater pga vad tidningarna säger är svartsjuka. Hemskt på alla sätt och vis. Hennes fina vänner har startat en blogg där de skriver ner sina tankar och hur mycket de saknar henne. Hon har fina vänner Tess och jag är säker på att hon visste om det. Många tror jag inte vet hur bra vänner de själva har, dags att tänka efter?!
Till minne av Tess


Liten uppdatering

HalloJ! Tänkte ge er en uppdatering om vad som händer och sker! Bakat har jag gjort, i massvis! Kanelbullar och vaniljbullar :) Mumsigt gott!!! Nu till helgen ska jag göra en smarrig midsommartårta med maränger och hallongrädde. Ruffe har tuggat sönder mina favoskor som jag skulle ha på lördag, men får väl ta mina andra högklackade och hålla tummarna för att jag inte bryter foten. Midsommarafton ska spenderas hos Camilla&Nicko med god mat, trevligt sällskap och lekar. Midsommardagen blir i Öregrund tillsammans med tjejerna och middag på köket, efterrätt hos M&P och sedan en kväll på hummel. Förra året var toppen så hoppas på en liknande kväll! Får hoppas på fint väder oxå så vi kan ta en tur med D.s bil. Den är klar nu men jag har ännu inte hunnit åkt med.


Daniel på en liten provtur

God vaniljbullar

Jag ,Linda och Malin hos M&P förra året innan kvällen slutade på Hummel.
Hoppas på en lika bra kväll tillsammans med dem + Fia, Sara och Anna!

RSS 2.0