Mycket som har hänt!

Halloj! Ska ge er en kort uppdatering från de senaste dagarna!
Onsdag: Lektion i Gävle, ny kurs. Virrig lärare! Får se hur det kommer att gå. Sedan hem till bror och kolla in hans nya lägenhet. Vidare till Östhammar och spendera kvällen hos Camilla med vovvarna.
Torsdag: Åkte tillsammans med Camilla och vovvarna upp till Våmhus och hämtade hem bernersennen Aldo till Camilla. En underbart trevlig hund. Även fast han inte gav oss något varmt välkomnande. En heldag på resande fot blev det iaf!
Fredag: Tillbringade förmiddagen på trimmet med vovvarna. Åkte till Väsby och hämtade kläder till kursen. Tillbaka till Östhammar och var hos Camilla och tittade på Let's dance och åt Carro's goda semlor!
Lördag: Valpkurs med Ruff. Gick riktigt bra. Måste lära mig att inte tjata och säga nej för mycket. Middag hos mamma och pappa och sedan hem till Väsby!

Imorgon blir det en hemma dag! Bara ta det lugnt. Ska iofs åka och göra min matte uppgift med Tindra.  Helt slut är jag iaf nu! Så det blir ganska tidig natti, fast det var en så bra film ikväll, Den gröna milen. Ska försöka orka kolla på den.

God kväll!!!

Roligt med bilder!

Läste Linas blogg häromdagen och hon hade gjort en hel del roliga bilder på en hemsida. Såg verkligt ut så självklart blev även jag tvungen att prova! Jätte roligt! Har redan blivit lite smått beroende =) Men tröttnar säkert efter ett tag. Pratade med Anna som sa att de är ju väldigt bra och roligt att göra bilder om någon exempelvis fyller år.

Inte så tokig skiss?

Tjusigt värre!

Flyttar jag till USA har jag mina egna dollar

Kanske hamnar jag på en vägg hemma hos någon.

Besök gärna http://photofunia.com/ och prova själva!

aj aj aj

Tänkte ju försöka ta ett kort på mig och ruff tillsammans när vi var ute. Han låg så fint och snällt, så tog jag upp honom i famnen. I samma ögonblick som jag släppte ena handen för att ta upp kameran så högg han rakt i kinden. Aj aj aj, ont! Några droppar blod blev det och svullet. Men men, får skyllda mig själv. Alla gillar ju inte att fotograferas.

Och jag vet att jag inte har fixat ögonbrynen men man hinner faktist inte med allt :P

Sms från mina syskon!

Igår när jag kom hem från jobbet så upptäckte jag att jag hade fått sms! Och inte från vem som helst, nej från min bror som lever i Doha, inte Dubai tydligen. Han har väl fått numret av Jennewvi. Jätte glad blev jag! Var väldigt gulligt iaf. Kan bjuda på det första smset.

Hello my dear sister, how are you? You know im you brother, now im living from Doha Qatar. Now im so much happy my dear. What, I have two sisters now. I love you so much my dear, im next saturday callin for you. "God bless you"

Nu när jag vaknade hade jag fått ytterligare två sms. Ett var från min syster och ett från brodern. Engelskan är ju inte den bästa men jag förstod det mesta. Iaf så var syster glad och att min mamma såg framemåt att träffa mig. Så var de alla ledsna för att jag hade blivit tvungen att åka. Antar att de menar att det var tråkigt att de fick lämna bort mig. Skrev tillbaka att jag tycker att de fattade ett mycket bra beslut. Att jag har det vädligt bra här i Sverige. Men att jag ofta tänker på hur det hade kunnat vara. Omöjligt att inte göra det.


Kan det bero på månen?

Halloj! Jag är helt slut! Det är super kul att vara ute med min tjejkompisar verkligen, men shit så trött man är dagen efter. Ville bara sova igår. Men kvällen hos Jennie var jätte mysig. God mat och en massa prat. Som det brukar vara! Begav oss ner till Heartbreak runt halv 12. Lång kö och vi blev tvungna att springa och ta ut pengar medan Anna och Lisa stod kvar i kön. Så råkade jag ju knuffa till Jennie så hon hoppa ur pumpsen rakt ner i slasket! Stackarn! Frusna som vi var fick vi iaf smita tillbaka till våra platser som då var längst fram i kön. Tack alla i kön! Sen var det dansgolvet som gällde. Trots allt folk var de riktigt svalt. Jätte skönt! Så blev väl bara 2 korta pauser den kvällen.

Just de! Jennie fick ju såklart en present! Och hon bekände att hon hade vädligt svårt att hålla sig när det gäller presentöppning. Hon vill vara först och det ska gå fort. Så se henne öppna sitt paket var roligt :)

Söndagen bestod av tåg hem tidigt. Hem och mysa med Ruff. Sova på soffan, promenad, sova på soffan, promenad, bus, sova på soffan, äta, sova på soffan, promenad och sova i sängen. Sen var Ruff mer eller mindre vaken nästan hela natten. Hade väldigt svårt att sova. Så idag är man inte så pigg. Tydligen ska det var fullmåne inatt men kanske därför han var lite orolig. Var flera på jobbet som hade haft svårt och sova och ens katter som levde om som aldrig för.

Vad kan de vara!?

Spännande!

Kärleksparet Gustaf och Malin

Anna, Lisa och Annastina

Jag och Jennie

Gävle idag!

Kom just ut ur duschen och nu börjar det knepiga, vad ska man ha på sig ikväll då?
Jag ska upp till Gävle och äta födelsedagsmiddag hos Jennie. Självklart är ju Anna och Annastina också där. Sen vet jag ju inte om vi ska ut eller inte. Antagligen. Men en liten del av mig vill hem också. Så skönt att vakna upp hemma och speciellt nu när vi har Ruff. (Tror att D även kan behöva lite hjälp.) Tydligen är det snöstorm där uppe så några pumps är väl inte att räkna med. Jeans och stövlar och nån topp kanske? Ska börja riva lite i partytopslådan! Tänkte försöka föna håret idag oxå. Min hårborste är försvunnen så får bli lockigt ikväll tänkte jag.

Over and out!


Ny kurs igår!

Halloj! Orkade inte blogga igår! Var en heldag i skolan och sen hem och bara mysa med Ruffituff! Som sagt, ny kurs igår och det var matematik på schemat. Kan ju säga att jag inte kände mig så uppspelt på just de men lektionen var över mina förväntningar! Riktigt kul måste jag säga. Är ju nästan 6år sen jag läste matte och då var jag inte så bra. Och nu när man ska lära sig för att sedan lära ut. Var iaf jätte kul att träffa alla gamla kurskollegor! Många hade jag knappt träffat sen förra våren så det var kul att börja tillsammans igen. Så lärde jag mig mycket på gårdagens lektion. Ett par roliga lekar man kan göra med barn och vuxna. En ska testas redan imorgon. Ska upp till Gävle och äta middag hos Jennie.

Hmm jo vad hände rmed igår!? Jo på eftermiddagen träffade vi en annan lärare som ska hjälpa oss att räkna matte. Tydligen ska vi ses onsdagar och ha mattelektioner. Som jag förstod det genomgångar och sen bara räkna i matteboken så som i gymnasiet. Detta för att vi den 19.e ska göra ett prov som vi måste klara. Förra året hade alla klarat det på första försöket så de sätter ju lite press på oss. Igår fick vi göra ett test på provet. Fick en timme på oss med 30 uppgifter. Var allt från procent , bråktal till att räkna ut volymen i en cylinder. Alla fick väl en smärre chock. Och som sagt, att bara fiska upp allt de där på en timme var inte de lättaste. Jag gick ut med 14rätt  av 30. Kanske inte så bra men det var väldigt många som hade under 10. Och mycket kunde jag, skrev ut rätt formeln men räknade inte ute det för jag hade svårt att koncentrera mig (det var en fläkt som surrade otroligt högt!). Nåja ska bli en kul vår trots allt!

Nu ska vi ut och busa i snön!

Rättelse

Eftersom jag var i extas i måndags när jag sa hej till min bio mamma och sedan skrev ett blogg inlägg om det så blev det visst lite tokigt.

Tydligen hade jag skrivit :
"Så fick jag veta att min syster, som jag inte kommer ihåg namnet på, var lite borta men de var mycket vackert, hon var 28 år och nygift"

Jag menar då inte att det var min syster som var lite borta utan att jag var det för tillfället. Det var hennes namn som var vackert, men jag kom inte ihåg vad det var. Därför att jag var lite "borta" i mina tankar.

Jädrans virus!

Igår funkade internet hela dagen, eller ja tills D skulle använda datorn vid 22. Då slutade de plötsligt. Så blir jag anklagad för att ha varit inne på en massa konstiga sidor och fått virus. Ja inte vet jag!? Visst jag googlar men tycker ju att jag bara går in på "bra" sidor. Vi fick för oss att det var comhem som har stängt av för förra veckan fick vi hem brev om att de hade begränsat vår anslutning pga att vi hade virus som andra har fått. De hade tydligen spårat det till oss? Ja men då kan man väl ringa och meddela det. Inte skicka ett brev 3v senare!? Så det var förklaringen till varför de inte funkade i halva december. D ringde upp och frågade vad de där handlade om och fick till svar att " Ja ni måste skydda er dator". Vilket bra svar! Kan ju tycka att de bör meddela sina abonnenter eller kanske erbjuda ett virusprogram så de slipper stänga av.


Tentaplugg

Som vanligt är jag sen med tentan. Eller som vanligt kanske är dumt o säga. men ute i sista minut. Precis klar och 1,5timme sen. Men denna dag har varit speciellt så jag struntar i vilket. Inte var dag man pratar med sin biomamma :)

Den här bilden skickade jag till henne



Dags för sängen!

Första samtalet

Vilken förmiddag! Skulle just gå ut med Ruff när Jennewvi ringde! Din mamma är här nu så du kan väl ringa hem till mig? Smärre chock! Ut med Ruff och snabbt in igen. Ringde upp fick höra att både min mamma och syster var där. Jennewvi frågade direkt om jag ville säga hej till dem. Klart jag ville det fick fram ett Hi, hello. Så hörde jag ett svagt hello och sen föll vi båda i tårar. Behövdes inte mer än så. Sen kom min syster i luren. Samma sak där, ett hello how are you lyckades vi båda få fram och sen nya tårar. Sen kom Jennewvi tillbaka och sa flera gånger Jennifer ni är så lika du och din mamma. Eran röst är så lika. Gud ja dör! Jag vill se kort! De hade knäppt lite iaf så får vänta ett par veckor till. Så fick jag veta att min syster, som jag inte kommer ihåg namnet på, var lite borta men de var mycket vackert, hon var 28 år och nygift. Jobbade för tillfället inte. Min äldsta bror som är 31 bor och jobbar i Dubai. Min andra bror som är 24 kör tuk-tuk. Min mamma jobbade med att bära tegel! Usch får dåligt samveta när jag tänker på de. 25kr om dagen tjänade hon. Hon grät nästan hela tiden och sa att det var bra att de hade lämnat bort mig nu när hon hörde vilket bra liv jag fått. Hon berättade att hon lämnade bort mig för att hon inte kunde försörja mig. Hon hade ont i händera och kunde inte arbeta. Nu var de bättre men jag kan ju inte tänka mig att de kan vara bra att bära tegel dagligen.

Jag skickade lite bilder iaf. Mest från i somras. På mig och D, på Linda, mamma, ruff, mig som liten, och från i julas. De hade tittat och jag antar att de tyckte de va roligt att se. Jennewvi sa att min syster var jätte glad. Jag sa att jag skulle försöka komma ner maj/juni. Så frågade jag om det var något de undrade över och det dröjde en stund. Sen sa Jennewvi att min mamma undrade vad jag ville ha för mat när jag kom? Ojoj ingen aning! Är det något med ris så blir jag glad. De som känner mig vet att jag har beslutsångest =) Kan ju inte vräka ur mig att jo currykyckling med ris skulle var gott. Kanske är en dyr maträtt?

Nåja denna dag kan nog inte bli bättre!?

Ni undrar säkert

Om jag har pratat något mer med Jennewvi. Och nej det har jag inte! Skulle har ringt i tisdags med då var det fullt upp med fotografering och åka bil och träffa folk. Igår ringde jag dit och fick efter kanske 20samtal äntligen svar. Då var de bortresta men skulle komma hem idag. Och idag har jag ringt mellan 13-15 men inget svar. Första gångerna var det upptaget, sen säger de att numret inte är i bruk och sen så går signalerna bara fram. Vågar inte ringa senare heller eftersom de ligger före i tiden. Men ska försöka hela förmiddagen imorgon!

Annars har jag inte gjort så mkt. Har fortfarande inte börjat med tentan som ska in imorgon. Jag skäms faktist. Men den här veckan har varit omtumlande på sina sätt och mina lediga stunder går till att varva ner och sova. Hoppas på en kreativ dag imorgon. Jag har fixat det förr så det bör inte vara några problem.

Innan vi åker hem imorgon ska vi ner och handla lite foder till Ruff och köpa tvspel. Vi har ju inget Wii längre men idag kom D hem med ett playstation 3. Väldigt roligt! Så imorgon ska det inhandlas Buzz.

Dagens rubriker

Hade fått hem Mitt i Väsby tidningen idag där rubriken löd "Uselt pass förstörde semestern". Bakgrundsfaktan var att en man som skulle till phuket blev stoppad på Arlanda då fotosidan i passet var lös. Han fick då inte åka med och fick åka hem, ändra sin semester och lyckades få tag i en sista minuten. Han tycker nu att han bör få ersättning och att man bör informera om vad som händer om passet är trasigt.

Jag anser att har man ett pass som är sönder, bör man kolla upp om det är okej att visa upp de. Eller så skaffar man sig ett nytt helt enkelt. Det är ju inte så kostsamt, iaf inte om man jämför med konsekvenserna som den mannen fick erfara. Tänk om alla med trasiga pass kunde åka. Eller vad lätt de skulle vara att ta någon annans pass. Bara lägga dit sin trasiga sida.

Såg jag även i aftonbladet att det var en klass 5 i Abisko som inte fick medverka i Vi i femman för de endast var 5 elever i klassen och man måste vara 6st. Ändå är det bara 2st som tävlar men man ska ha reserv och "experter". Tycker det var oerhört löjligt. Om det är okej för klassen att de är en mindre så bör de få delta tycker jag.
Iallafall så har man startat en namninsamling om detta.


Världens sötaste valp!

Kan inte hålla mig! Måste visa upp min sötnos även här

Inte alls som jag hade tänkt mig

Åhh blir så jävla sur! Förra veckan fick jag ett schema om nästa kurs. Såg ju hur bra som helst ut med lektion en gång i veckan. Dessutom ledig när jag ska till Thailand och ledig sportlovsveckan. Tyckte de var för bra för att vara sant. Har iaf planerat och fixat så att Ruff aldrig ska behöva va själv en sekund de närmaste veckorna. Chefen på jobbet var jätte snäll och skulle fixa så jag fick jobba de dagar jag kan. Men vad hände igår då? JO ett till schema kommer hem! Ska tyligen läsa en kurs parallellt. Ja jag vet, jag går heltid så det borde jag väl ha förväntat mig. MEN de kan ju skriva det på vår sida! Där fanns bara ett schema från v13 och framåt. Nu ska jag gå 2-3ggr i veckan och oftast heldagar. STRUL! Så är flera av dagarna de dar jag kunde jobba så nu får jag ringa dit igen. Lär ju inte få jobba kvar men men. Allt för Ruff!

Om inte Camilla,Kristina eller Jonny&Jill får lillebror ställa upp vissa dagar. Är ju ganska bra då jag ibland har fm lektion och han em. Då funkar det! Jaja de löser sig säkert, men extra struligt såklart.

Helt slut!

Hejhej! Ledsen att inlägget kommer så sent! Men här är det fullt upp! Idag har Ruff och jag varit på roadtrip till östhammar. Han har fotograferats och blev jätte fin! Ska lägga ut nån bild när vi får dem. Fast stackarn var så trött. Jobbigt med 2timmars bilfärd, massa nya intryck och miljö. Sen hälsa vi på Kristina, Mamma, pappa, och brorsan. Och Camilla och Razzel så klart. Sen var de en lång biltur hem via Linda och Björn. Jag somna direkt på soffan och har bara varit och handlat lite. Skulle ha ringt Jennewvi idag men har verkligen inte hunnit. Första jag ska göra i morgon. Mamma tyckte att jag skulle fråga om hon kunde ta lite kort  på Mary om hon har möjlighet. Hoppas det iaf!

God natt!!!


Dagen som förändrar en hel del!

Jag har alltid känt och vetat att hon finns, att de finns. Men de först idag som jag vet, idag som jag fått det bekräftat. Dagen då personer jag vetat om tar en riktig plats i mitt liv. Nu finns hon där. Det är sant. Jag vet själv inte vart jag ska ta vägen riktigt, vad jag ska tänka, säga eller känna. Fast lite vet jag...det känns bra i hjärtat.

Efter att jag hade varit ute med Ruff så blinkade mobilen, samtal missade. Okänt nummer? Letar på hitta.se och ser efternamnet Fernando och får en pirrande magkänsla. Ringer upp och får höra att jag ska ringa till Jennewvi. Personen som jag har vänt mig till för att hitta min biologiska mamma. Hon är på Sri lanka just nu. Får ett nummer...funkar inte. Ringer tillbaka...får ett nytt nummer...funkar inte... förtvivlad. Provar att ringa från mobilen och singaler går fram. En man svarar, jag förklarar kort vem jag är, får "wait" till svar. En kvinna pratar och säger på halv knackig engelska att de har hittat min mamma. Glädjerus! Hon berättar kort att de har visat henne bilden jag skickat, det stämmer, de är hon. Har en bror i Saudiarabien, mina andra syskon finns kvar. Så får jag prata med Jennewvi som förklarar allt och berättar att de har mailat mig för nån vecka som om allt. Men inte har jag fått nåt mail! Så får jag höra att hon bor kvar i samma område. Att hon blev jätte glad och grät när hon fick veta att jag letade. Att hon hade ringt till Jennewvi ett par gånger och frågat om de hade pratat med mig. Känns bra att veta att hon vill träffa mig, att hon har tänkt på mig. Ska höra av mig till Jennewvi imorgon. Kanske har de talats vid en gång till. Ska skriva ett brev nu och börja fundera ut när jag ska åka ner. Har mycket på gång just nu men innan hösten 2009 ska jag har varit där. Det är mitt mål.  

Som sagt...nya människor kliver in i mitt liv och det känns bra.

Vad man kan hitta på nätet!

Har suttit och letat lite hundburar till bilen på diverse sajter. Några har vi mailat på så får se om vi får någon träff! Iaf så kom jag in på fyndtorgets hemsida. Klickade på djur och tillbehör och får se en annons om värphöns. Nu förväntar man sig en bild på höns, men den lilla bilden föreställde något annat så blev tvungen och klicka på den.



här ser ni annonsen!

Fullspäckad dag!

Nu är jag riktigt trött. Eller jag vet att jag är trött fast jag känner mig ganska så pigg fortfarande. D åkte ner till affären och handla våtservetter till Ruff och lite smör och bröd tills imorgon. R ligger just nu utslagen vid altan dörren och har några små ljud för sig som man nog kan kalla snarkningar.

Idag har Camilla,Nicko och Razzel varit här och hälsat på. Har gått riktigt bra. De har busat,gosat och sovit en hel del i den här lägenheten. Och grannarna trodde väl att D och jag var tokiga som var ut mitt i natten och gjorde konstiga lockrop. Grannarna, ett gäng killar mitt emot hade fest eller nåt och eftersom de va rätt mörkt och Ruff är ganska så liten och hade sitt bajsställe prevcis under deras fönster så undra de säkert vad vi höll på med. Tror de va vid 4 tiden när jag av ut som de nog förstod att de va en hund jag gick omkring med, för då glodde alla ut. Eller så va de bara för att R är SÅ söt! Tjock är han också... står i pappret att han vägde 9,4kg hos veterinären i torsdags. Måste kika när han vaknar till. Själv har jag sån sjuk tränigsvärk i mina underarmar.


Jag är en vanlig kanin, vanlig fast ovanligt fin.

Okej måste bara...

Lägg in två urgulliga bilder på sömntutan!


Helt slut

Välkommen hem!

Välkommen hem lilla Ruff! Min söta prins! :) Allt har gått bra! Resan och att installera sig här hemma!.
För er som bara vill läsa om Ruff kan göra det på hans egna blogg!

Ha en trevlig kväll för de ska vi ha!

Ruff's blogg

Den stora dagen är här!

Om bara 3 timmar ska vi åka iväg!!! Hämta hem vår lilla sötnos och sen bara mysa och busa hela kvällen. 

Igår då?! Jo jag var ju i Gävle på lektion och sedan köpte jag med mig lite mat hem till Anna. Jätte kul och träffa både Anna och Jennie igår. Pratade om allt möjligt från resor, galna tanter på tåget, små tallrikar och skola. Sen följde jag med Jennie hem en sväng för Anna skulle skriva klart sin C-uppsats. Vi pratade ännu mer och kollade lite lägenheter och kort från Thailand. Sen ringde Anna igen och vi fick hämta en liten påse med skott från henne Aloe vera blomma. Så ska ner och köpa jord och plantera om den.

jaja ska ner och handla och låna lite böcker!

Gävle idag!

God morgon! Sitter och äter lite gröt till frukost och ska snart gå till bussen och åka upp till gävle och dagens lektion. Sen ska jag skynda mig ner till stan och träffa Jennie! Ska bli så kul! JÄÄÄTTE längesen sist. Och förhoppnigsvis blir Anna klar med uppsatsen så vi hinner träffa henne med. Kanske spela lite Buzz!? Iaf ska vi prata och jag vil höra allt om Annas resa och vad Jennie har haft för sig. Får se hur länge jag stannar, går ett tåg halv 6 och ett halv 9. Väl hemma är de bara att gå och lägga sig och försöka somna! Sista natten "själva"! Sen blir det liv och rörelse framöver.

Grammisgalan

Har legat i sängen och läst en extremt tjock bok på 760s och haft tvn på i bakgrunden. Tydligen var det Grammisgalan och fy så dåligt de va! Eller kanske inte själv galan i sig men alla artister som vann. Antingen var de otrevliga, svor eller svamlade så som om de var fulla. Eller så sa de något så korkat med.. åh jag har inte förberett något tal.
Nehä!? gå ner från scenen då!?  Och Anna Ternheim tog väl priset(ironi) när hon vann för bästa album och skulle upp på scen och tacka genom att vackla omkring och såg enbart dum ut och visade något urdumt leende. En gratisfest för dåliga artister. Och tydligen en ursäkt för att dricka sig full.

JA jag vet jag är dryg och bitter. Men blir så less bara! Visa något vettigt på tv istället!

Godnatt!


Stavgång

God förmiddag! Nu ska jag ut i hälsans stig och gå med mina stavar som jag fick i julklapp! Strålande väder är det också men det skulle behövas lite ny musik i mp3n. Sen hem och duscha och städa lite. Vet att D ville att jag skulle köpa en pulsmätare men usch... vet inget alls om sånt. Bäst att han får köpa själv. Bara 2 nätter till nu sen är det dags att hämta vovven! Längtar!!!


Omdöme

Har just bakat focciabröd som blev väldigt salt och gott! Lite impuls bakning efter bion då D var så sugen på bröd. Nu ska vi lägga oss o kolla på sista skivan av Vänner. Sen är de bara att börja om :)

Och bion då? Jo den va väl sådär. Har man sett Sin city blir man bara besviken. Trodde den skulle vara lika fartfylld och mer spännande. Istället var den seg och stänk av dåligt skådespel. Visst fanns de humorbitar med alla de klonade killarna som hjälper Samuel L Jackson aka Octupus men Scarlett Johanssons prestation känns låg. Själv storyn är som sagt seg, och inte särskilt bra. Men den är ju baserad på en serie. Mindre blod och sexscener är det iaf. Tror faktist de va lite negativt för att de ska kännas som en Frank Miller film. Värd att se för scenernas skull men skådespelet vet jag inte.

Nej någon 5a som Sin city var den inte men kanske 3 av 5. D tycker att de va en 2 av 5.

The Spirit

Ikväll blir det bio för hela slanten i Kista. Ska gå och se The Spirit! Har längtat efter en ny Frank Miller film sedan jag såg Sin city och blev förälskad i det svarta och röda temat. Har dock inte hört så mycket om den här filmen men har för mig att jag inte såg så mkt reklam för Sin city heller. Nåja mitt omdömde kommer senare ikväll!


Vilken start på dagen!

Godmorgon! Mycket ovanlig start på den här dagen kan jag lova! Först vaknade jag vid 6 tiden för att D skulle upp och jobba. Tydligen fick han sovmorgon till 9 för han låg fortfarande kvar i sängen när jag vaknade. Så åkte han till gymmet och jag somnade om och drömde om vargar/zombies/pokémon och att pappa körde bil som en galning(vilket definitivt inte skulle hända i verkligheten). Så kom D hem och jag berättade om min knasiga dröm. Så hoppade han in i duschen. Jag satte mig vid datorn en stund och väntade på att få gå på toa. Så hör jag att han håller på o fipplar md dörren. Och så har det hänt! Dörren har gått i baklås! Jag försöker med skruvmejsel men de går inte. D har inte så mkt verktyg inne på toan direkt så han provar med min nagelfil :) Inget hjälper. Så har han sina gamla jobbarhängslen som han provar och efter mycket om och men så faller den första skruven och sedan den andra. Men inte tar gick de för de. Nej nu går iaf inte dörren upp och han försöker att vrida på kolven. Nu förstår jag att de är dags att backa för snart smäller det. Och i samma ögonblick som han själv hade tänkt sparka up dörren så gick den upp! Wiieee frihet!

Så nu får jag ringa journumret och beställa en ny dörr för den där vågar jag inte ha! Tänker bara vilken tur att det var D som blev inlåst. Hade de hänt mig och jag var själv hemma skulle jag få sitta där tills han kom hem. Ska iaf ta med mig mobilen in jämt eller installera en telefon i badrummet. Och kanske ett kylskåp?



Händelserik start på det nya året!

Halloj! Idag har varit en riktigt händelserik dag för min del. Eller inte för mig persnoligen kanske men en insikt i vad som händer runt om i mina vänners liv. Först va de bebislyckan för Frida, sen såg jag på FB att Malin och Gustaf ser sig som ett par även fast vi nog förstod det för nån vecka sen. De är så söta tillsammans! Sen fick jag visdom om att vänner till mig o D ska få barn. Va kul! Och ytterligare några vänner till oss ska flytta ihop. Sen kom D hem och hade fått min lilla skrotbil såld :) 3000kr hehe alltid något. De får gå till lilla vovven! Så har jag pysslat med Ruff bloggen som startas på fredag! Så håll ut, nu får ni ännu en att läsa :)

Långa fina naglar

Åhh blir så irriterad på mig själv! Nu har jag bitit av mina fina långa naglar! Haft dem så fina i nästan två månader. Trodde jag hade blivit kvitt den ovanan men den smyger sig sakta på och tyckte nog att den skulle få vara med även år 2009. Nåja förhoppningsvis så kan jag sluta lagom till thailandsresan. Kanske inte är så bra att ha långa naglar nu när jag ska gosa och ta hand om valpen.

På tal om babybomb

För inte så längesen skrev jag ett inlägg om att det rådde babyfeber ute i gimotrakten. När jag växte upp i Gimo hade jag de bästa vännerna. En tjej jag tillbringade många många dagar med var Frida. Vi var bästa vänner och hade alltid varandra. Men vi blev äldre och växte ifrån varandra under högstadietiden. Sommaren, när vi hade slutat 9an så hittade vi tillbaka till varandra. Dagar och nätter tillbringades i Årsta och Salabacke i Uppsala. Galna fester och många nya vänner. Det var den bästa sommaren! Men hösten kom och vi började på olika skolor och gled ifrån varnandra igen. Träffades för snart 2 år sedan på en fest och hade en mycket rolig kväll med delade minnen. Vi bytte nummer men har inte hörts något sen dess. Men en vän kommer hon alltid att vara.

Så jag vill säga grattis till Frida och hennes kille Daniel och deras lilla flicka som föddes den 3 januari!


Schema strul!

Häromdagen fick jag schema inför nästa kurs. Verkade väldigt bra! Endast lektion en gång i veckan. Perfekt för då kan jag vara mer med Ruff tänkte jag. Ett långt hopp mellan v 13-15 där det inte står något.  Wieee lediga när vi ska till thailand! Kan de blir bättre!? Nej så klart inte! Kom ju på att jag har sökt på mitt ämne och då kommer ett schema upp för 2 heldagar v13. Såklart de dagarna som vi är borta på. Måste man ju ta in det på något sätt! Mailade nu till den läraren och frågade om det finns möjlighet att byta grupp. Tydligen ges samma kurs veckan före. Så då tänkte jag att de löser sig, får väl läsa sommarkurs annars. Men då kommer jag på nästa problem. De där "lediga" veckorna är det säkert VFU. Har ju några sådan veckor kvar att göra. Så fick jag maila till nästa lärare och fråga om det. Måste kontakta Ingrid och fråga om jag kan få göra den lite utspridd. Antar att det går men man blir ju lite stressad. Tur nog bor iaf broder i Gävle så då kan jag sova hos honom! Och Ruff kan få följa med i så fall!

Hoppas ni förstod detta röriga inlägg!

Husdjursmässan idag!

HalloJ! Igår var alla mina fina flickor här och hälsade på samt Gustav och Björn :) Mycket trevligt även om stämningen stundvis var tryckt. Men de va kanske så för att vi inte riktigt är vana att umgås allihop samt att vi var så nyktra som man kan vara =) Trevligt var det som sagt och mina bakpotatisar var riktigt goda! Kul att ses iaf alla ihop för nu dröjer det ett par månader till nästa gång!
Nu ska vi strax iväg till Kista mässan och gå på husdjursmässan. Det ska finnas minigrisar! När jag var liten ville jag så gärna ha en men det gick ju inte för pappa var allergisk. Inte för att jag tror att jag hade fått någon äen om pappa inte hade vart de. Men men nu ska jag snart få min egna hund. Om en vecka springer Ruff omkring här hemma! Längtar så! Ska lansera en ny blogg då hade jag tänkt så slipper ni läsa om att hund prat på denna blogg. Får se när jag orkar ta tag i det!


Ha en trevlig dag!

Vänner på besök!

Ikväll blir det vännerkväll hemma hos mig och D. Inte ofta vi ses alla vi i fab5 eller vad man kan kalla oss :) Iaf ska det bli jätte trevligt. Sara har inte ens varit här någongång så ska bli intressant o se vad hon tycker. Har ordnat med lite smått och gott tills ikväll. Bakpotatis med 3 olika röror. 3 olika dippar, en påse chips, gurk&morotstavar och ett par liter cola. Tydligen ska vi även göra en frågesport som Linda och Björn har ordnat! Spännande!

Nu ska jag skära i ordning gurkan! Ska knäppa några kort ikväll hade jag tänkt!!!

Trevlig kväll!

Nytt år!

Halloj! Lovade ju en årsrapport igår men blev inget datasittande alls. Och när jag tänker efter så finns de inte så mycket att berätta. Har ju mina bloggar som ni kan gå in och läsa. Ser framemot det nya året. Hund ägare och thailandsresa som väntar. Samt att plugga sista terminen innan examen i januari 2010! 

 
Hade ett mycket trevligt nyårsfirande hemma hos Camilla och Niclas. Åt super god förrätt och lika god varmrätt och efterrätt. Sköt iväg ett par raketer och spelade Galli matias och agerade fyllechaffis. Idag har vi bara slappat, somnade i soffan när vi kollade på Horton. Ska fortsätta nu tänkte jag. Så kikade jag på Victoria's secret showen! Love it!

Niclas goda förrätt!

Oxfilé, hasselbackspotatis och
kantarellsås

En raket

En raket som smällde på marken för D hade tryckt ner den
lite för hårt i snön.

RSS 2.0