Klädkoder för bröllop?

Halloj! Först måste jag bara säga att igår hade vi kalas här hemma för D som fyllde 25år :) Mycket trevligt kväll med halva släkten :)

Idag har jag varit på förskolan en snabbisoch lämnat in lönepappren. Råkade även få två jobbdagar nästa vecka vilket är kanon!!! I fikarummet började vi prata om bröllop och klädkoder. Annamaria berättade om DN:s vett&etikett skribent Magdalena Ribbings spalt, där hon nyligen hade fått en fråga som löd:  "våra enda, men tvingande, krav är att ni kommer klädda i helvit mundering och har med er en korg med valfri skaffning och en filt för picknick". Frågan var nu om man kan begära detta av sina gäster, att ta med egen mat och var gränsen går. Detta blev tydligen ett mycket hett ämne på DN och en tydlig generationsfråga som sedan har resulterat i personangrepp. 

Jag tyckte det här var väldigt roligt att läsa och vi pratade om det i fikarummet. Alla har ju inte vita kläder, man kan få gräsfläckar, är det verkligen att "bjuda" på bröllop?, vilken typ av mat? Tåls att diskutera!

Trevlig läsning för den som vill!
DN:s artikel

Kommentarer
Postat av: Rosi

Haha, ja, den kan vara lite lurig :) Men om du tittar på det så här då: Den unga tjejens öra är kärringens öga. Den unga tjejens haka är kärringens näsa. Och den unga tjejens halsband är kärringens mun. Prova nu om du ser det! =)

Kram

2009-05-15 @ 23:41:39
URL: http://twistedavalanche.blogspot.com
Postat av: Rosi

Haha, ja, odenplan verkar vara ett populärt tillhåll för kändisar. Såg Thomas från "Simon o Thomas" där för ett tag sen oxå. Lite mera kändistätt än Gimo iaf, haha ;)

2009-05-19 @ 22:01:12
URL: http://twistedavalanche.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0